onsdag 1. juli 2020

Första juli idag, och högsommaren är här. Vad tycker du om det?


Akkurat i dag er det ikke mye som minner om høysommer, eller sommer i det hele tatt. Himmelen er grå og trist, det regner og er forholdsvis kaldt ute. Når en er tilbake i langbukse og jakke utenpå singletten, nei da er det ikke mye som minner om sommer. Men på kvelden ble det et lite antydning til sommer igjen. Juni ga en vidunderlig sommerfølelse. Godt og varmt, bading ute i fjorden og slappe av på solsenga. Bli døsig og ikke skulle noe spesielt gjennom dagen, eller kvelden. Egentlig bare nyte. Sommeren kommer nok tilbake når jeg får ferie.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juli. Husk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

1 kommentar:

  1. Nej, inte var det mycket sommar igår och inte idag heller. Men jag tycker att det är skönt med några svalare dagar och regn behövs. Det får inte bli för många dagar bara för jag vill ha ännu mer sommar.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...