søndag 5. juli 2020

Hva du betyr for meg


Akkurat nå
Et blikk er sjelens speil, øyne kan du se dypt inn i og resten av verden forsvinner...


Mandag
Forholdsvis mye å gjøre på jobb, men det er litt trått å jobbe når en er avhengig av at andre faktisk gjør sin jobb også så jeg får ting tilbake for å få fullført dem. Siden den verste varmen har gitt seg, det har til og med kommet noen regnskurer. Kveldsturen med hundene ble litt lotto, men jammen unngikk vi å få regn. Sola skein og det ble riktig så varmt før vi var hjemme igjen. Kvelden ble avsluttet på verandaen med ei god bok før jeg fant senga.


Tirsdag
Dagen på jobb startet med datatrøbbel, så det gikk nesten to timer før jeg fikk gjort noe som helst. Etter hackingen etter påske så har det blitt så stor sikkerhet på alt som er at vi har ikke lov til noe. Det er sikkerhetssertifikater som må aktiviseres i hue og ræva før en får kommet til neste trinn. Så når ett av disse trinnene skjærer seg, ja så kan en ta lunsj. Etter jobben skulle Patran til Hønefoss igjen og jeg skulle gå tur med naboen på andre siden av elva. Det begynte å bli en god stund siden.


Jeg synes det tar litt i overkant av over alt folk skal skånes for for tiden. Når det ikke kan være bilde av eskimo på isen eller same på joikabollene, når det ikke kan hete joikaboller engang... En verden full av sarte sjeler er ikke en fungerende verden, det er i alle fall sikkert. Det får være måte på hvor omtenksom en skal være i hverdagen.


Onsdag
Skikkelig kaldt og guffent med opptil flere regnskurer iløpet av dagen. På ettermiddagen tittet sola litt fram, så det ble en runde i havna med hundene. Nå har de fått skikkelig turer flere dager på rad nå som det ikke er så varmt lenger. Da satte de pris på å løpe løse der. Gulvene fikk en etterlengtet omgang med vaskefilla og middagen ble laget. Det var vel det som skjedde på onsdag, sånn i grove trekk.


Torsdag
Fikk jeg gjort en hel del på jobb, ingen tekniske ting som skar seg og ikke så veldig mange som avbrøyt hverken det ene eller det andre. Når jeg kom hjem fra jobb så hadde Patran disket opp med gjærbakst vi kunne ta med oss på tur. Så da ble det en runde opp på Tjuvenborgen og Hestebrenna  før vi returnerte til Saksentjern hvor vi hadde parkert. 


Fredag
I dag dumpet det inn noen feriebilder på telefonen når jeg var på jobb. Har trua nå egentlig, men kan ikke ta noe på forskudd. Regnet startet før jeg dro fra jobb, så det ble en ganske stille stund etter middagen i dag. Brått ble det en dubb på sofaen også. For når det er så kaldt at en å fyre litt i ovnen når en kommer fra jobb, så blir en brått litt trøtt.

Lørdag
Når man seriøst er skikkelig skravlesjuk og ingen har tid til en skikkelig skravlings. Det er litt frustrerende. Det er ikke særlig ofte jeg er sånn, for å være ærlig så er det kanskje en gang i året eller så. Også er det ingen som har tid til å skravle med meg i helga. Men jeg fikk da øset ut en streak av gode mammaråd til favorittsønnen. Ja jeg har en favorittsønn, for jeg har bare en sønn. Så om han ikke leverer så detter han ikke akkurat ned fra pidestallen. Patran er litt opptatt av favorittdøtre da, men siden hun fortsatt bor hjemme så ender det opp med at hun er med på flest ting og får mest ting. Får se om det endrer seg da, når hun flytter hjemmefra. Hun definerer seg helt klart som favoritt. Jeg rangerer jo ikke dere tre prøver jeg å si, men det synes hun jeg skal. 


Ved frokosten er jeg en runde på blogger og nettaviser, leser mail og sjekker Facebook før jeg er klar til å finne på noe. Det regner i det minste ikke ennå. Klikker inn på bloggen til Kokkejævel, bare for at Annarasmussen ikke skal ta han igjen. Kommenterer litt på blogger jeg følger daglig bare for å få tiden til å gå så plenen tørker etter gårsdagens regn. Plenen ble klippet, Patran kjørt til Hønefoss og jammen ble det tur på hundene ut til Veme og tilbake sammen med Pappa. Det er lenge siden han har vært med å gå tur, så litt selskap gjorde seg.

Søndag
Regnet bøtter ned, så jeg var glad for at jeg prioriterte litt soling i går. Regnet skal bøtte ned helt til i morgen, så i dag ble det sofa og ei bok. Men før jeg gjøv løs på boka laget jeg bloggutmaningen fra Orsakullan ferdig med arkivbilder og kommentarer. Så nå har jeg ferie i hele juli fra blogging om jeg vil. Men kjenner jeg meg rett så kommer det et innlegg eller to når jeg har vært på turer eller bare har hatt med meg fotoapparatet. I morgen kommer bildene fra Hestebrenna og Tjuvenborgen. 


Ukens tanke
Når mørket senker seg, da kryper jeg inntil deg.
Stearinlysene blafrer og gir gjenskinn i dine øyne.
Jeg ser at du ser på meg, da føler jeg hva du betyr for meg.
Jeg føler hånden din stryker meg på ryggen.
Sakte danser vi rundt.
Morgendagen er langt borte med sine sorger og bekymringer.


"Stairway to Heaven"

1 kommentar:

  1. Härliga bilder.
    Ja dom är söta dom små liven just nu äter
    han allt han kan hitta tyvärr.
    Ha en bra vecka:-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...