torsdag 16. juli 2020

Jeg ser deg hvor enn du går



Det begynner med en hårreisende telefonsamtale til Casey Woods – og slutter med enda en død ung kvinne. Collegejenter med langt rødt hår. Brutalt drept og utsmykket som ofre i en film noir-scene. Valg av åsteder minner ubehagelig mye om de forskrudde fantasibildene til en allerede dømt seriemorder, en mann som soner en dom på tretti år – takket være Forensic Instincts' innsats. Men det er mer ved likhetene enn bare en psykopats ønske om å etterligne en annen. For hvert nye offer blir det stadig mer tydelig at samtlige av dem er valgt ut på grunn av deres forbindelse til Casey.

Forensic Instincts må avsløre drapsmannens identitet før han når sitt endelige offer – Casey. Mens han kommer stadig nærmere sitt bytte, blir det tydelig at han vet alt om henne. Og Casey innser at denne psykopaten ikke vil gi seg før han har forsikret seg om at hun er død.

Boka er bra skrevet og til tross for at en forholdsvis tidlig får se ting fra morderens synspunkt og planlegging. Overraskelsesmomentet var hvem medhjelperen var. Familietilknytningen tok jeg tidlig, men hvem han faktisk var det kom som en overraskelse. Absolutt verdt å lese boka.

2 kommentarer:

  1. Oj du gillar verkligen lite läskiga böcker du. Jag som är lite feg av mig vågar knappt läsa sånt där även om jag blir bra sugen ;D.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har så lite spenning i hverdagen så jeg trenger å lese litt spennende saker :)

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...