torsdag 16. juli 2020

Nyheter är det något du håller dig uppdaterad kring?


Nei jeg er ikke særlig opptatt av nyheter. Jeg ser aldri nyhetene på tv, om de kommer på radio så hører jeg etter, men jeg setter ikke på radioen for å få med meg nyhetene, Jeg leser nettaviser, så om det skjer noe stor så får jeg det med meg. Jeg blir fort lei og nyheter har en tendens til å terpe om og om igjen på akkurat det samme. Det er jo ikke nyheter lenger om du bare vinkler samme saken litt annerledes neste gang. 

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

2 kommentarer:

  1. Jag ser nyheterna 19.30 varje dag (Rapport) och det har varit en vana i många år. Det gör mig inget om jag missar det för att något annan händer men nästan varje dag sitter jag framför tv:n en halvtimme den tiden :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg ser veldig lite tv, især om sommeren. På vinteren ser jeg mer, men jeg trenger ikke ha på tv hver dag.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...