lørdag 11. juli 2020

Vilken teknisk pryl använder du för att blogga med?


Jeg bruker pc av merket HP når jeg blogger. Jeg bruker stort sett mange bilder og da er det mye enklere med pc. En må gjerne beskjære bildene litt og ikke minst beholde bildene lenger enn en har en telefon. 90% av mine bilder blir tatt med speilrefleks kamera. Da er det veldig tungvindt å laste de over til en telefon for å få laget et innlegg. 

Jeg har blogget siden blogg ble introdusert, men de første stedene er ikke tilgjengelige lenger. Men på blogspot.no har jeg holdt på siden 2011. Litt dumt at jeg ikke har de første årene med blogg, for jeg hadde mange valpekull det hadde vært kjekt å kunne gå tilbake for å lese om. Men jeg har bildene da, for de ligger på pc. Men det blir liksom ikke det samme når teksten er borte. Jeg er glad jeg har en hjemmeside www.sognafaret.no, der er litt av teksten for valpekullene i det minste.

På disse utmaningsinnleggene har jeg stort sett brukt gamle bilder fra flere år tilbake.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

2 kommentarer:

  1. Bloggar är bra på många sätt. Man får kontakt med andra bloggare, man dokumenterar sitt liv och kan gå tillbaka och minnas och rent terapeutiskt fungerar de också bra. Synd att du inte har texten kvar till bilderna från dina tidiga bloggår men bilderna väcker säkert många minnen i alla fall.

    SvarSlett
  2. Utrolig mange hyggelige folk som skriver egen blogg eller kommenterer hos andre.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...