lørdag 4. juli 2020

I juli äts det frukter och bär, vilka är dina favoriter?


Jeg er veldig glad i både frukt og bær, både spise de rett fra planten eller treet. Men også om de er ved siden av noe. Det beste jeg vet er vaniljeis med blåbær og jordbær. Bringebær som plukkes rett fra busken. Eller når man er på skautur og kan plukke multer. Det beste er når det nærmer seg høsten og en kan plukke plummer rett fra treet. 

Jeg har prøvd meg litt som gartner, men ting har en tendens til å dø før det blir modent. Så en gartners tålmodighet har jeg nok ikke. Jeg liker godt grønsaker også, men det er en veldig stor jobb å luke for å få fram noen bra avling.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

1 kommentar:

  1. Det är svårt att välja mellan allt gott som växer i naturen. Jag och hundarna brukade stanna till och äta från hallonbuskar, blåbärsris och smultronplantor under våra promenader och vi var alla lika glada när vi hittade fina bär :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...