mandag 13. juli 2020

Glad mandag


Først og fremst er jeg glad for at jeg har ferie! Når man har ferie skal man gjøre ting man ikke pleier å gjøre, så de første dagene har jeg sitti på rumpa på verandaen eller ligget strøken på solsenga. Ikke at været har vært det helet store heller, da det er spådd regn i morgen og på onsdag. Så da er jeg glad jeg har ferie så jeg kan fortsette med å ikke gjøre noen ting.  


Jeg er glad jeg får mail, ja sånne interessante mail som starter med: "Bonjour Lillian,
Pour vous permettre d’appréhender votre avenir avec sérénité, j’ai pris l’initiative d’effectuer aujourd’hui pour vous un nouveau tirage en croix. J’ai obtenu les 5 cartes suivantes..." Tenk om jeg blir kontaktet av en fransk advokat som forteller at jeg har arvet mange millioner euro fra en gammel fransk greve som ingen visste et jeg var skylt til engang... Ja man kan jo aldri vite når man ikke kan fransk. Men jeg kjenner en som kan fransk, Hr Google. Han kunne fortelle meg at jeg ikke hadde arvet noe som helst, men jeg kunne ringe et telefonnummer så jeg fikk vite om hele min fremtid... ja i allefall noen uker fram i tid.


Jeg er glad jeg får en kommentar i ny og ne på innleggene mine, da er det noen som leser det jeg skriver i det minste. Verandalivet medfører endel nettlesing for min del. Særlig når jeg holder på med ei bok som ikke er så veldig fengende og tar en vending jeg ikke helt skjønner vitsen med. Akkurat nå holder jeg på med en sånn bok. Det er noen bøker med få sider som kan ta veldig mye lenger tid å komme igjennom enn ei fengende bok på veldig mange sider. Jeg er glad jeg har mange uleste bøker i en bunke jeg kan starte på når jeg er ferdig med den jeg holder på med nå. Poenget var at da dumper jeg innom noen blogger som jeg ikke har lest tidligere. Mange blogger med feriemodus innhold og de svenske har ikke semester i år, de har hemester.


Det bringer meg til neste punkt på lista som jeg er glad for. Det er nemlig utrolig mange uføretrygdede som blogger og småklager litt over arsenalet av tabletter de dytter i seg hver morgen og hver kveld for å få tømt tablettdosetten sin slik at de får fylt den opp til neste uke. Endel er pensjonister og har ferie eller hverdag hele året. Overraskende mange har vekkeklokke på til tross for at de har ferie. Er ikke poenget litt med ferie at en skal få sove til en våkner av seg selv? Om du går inn for å missforstå så får jeg forklare at jeg er glad det ikke er meg som har en slik hverdag med tabletter. Litt rart det der at noen går inn for å ta ting i verste mening. 


Når noen tenker på en så blir en glad, og de siste dagene har jeg fått flere feriebilder dumpende inn på mobilen min. Kanskje jeg får denne Mannen litt på gli når ferien er over og hverdagen kommer igjen... det er lov å håpe.


6 kommentarer:

  1. Vilka underbara hundbilder.
    Brukar titta på hur många följare jag har och
    det är en del men nästan inga kommenterar.
    Ha det bra :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk. Ja det virker som det sitter langt inne for folk å kommentere på blogger. Om man bare hadde besøk av de som kommenterte så hadde det ikke vært så gøy å lage innlegg. Godt det er noen til som titter innom ganske fast her.

      Slett
  2. Vakre bilder..og fine tanker om å "være glad for"..Ferie skal være en forandring fra di vanlige dagene ja.. påfyll av små hyggelige ting..eller lange reiser for di som orker det..God sommer videre <3

    SvarSlett
  3. Ja, tänk vad mycket vi har att vara glada för och det är inte svårt att upptäcka det som ger glädje :D Jag äter piller både morgon och kväll men mina piller får mig att må bra så jag är glad för att jag har dem. Förhoppningsvis gäller väl det de allra flesta så varför klaga? Fina bilder som vanligt på dina hundar :D

    SvarSlett
  4. Jeg tror først og fremst det ligger i hvor folk har fokuset sitt. Ser de kun det negative blir det en ond spiral. Holder en positiv sti blir ting bedre om man vil eller ei. Tankene blir ikke så tunge.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...