søndag 5. juli 2020

Flugornas tid är nu, har du flugor i hemmet?


Nei jeg har lite med flueplager i mitt hjem. Selv om jeg bor på landet så er det stort sett litt vind her, så jeg er ikke plaget med mygg eller annet som krisler og summer heller.


Men jeg kom på disse bildene fra mange år tilbake, det er ikke jeg som har laget dem. Jeg har trolig fått dem på mail eller så har jeg funnet dem på nettet et sted. Jeg hadde de lagret på min Facebook side i et album. 


Jeg synes de er litt morsomme jeg da.


Det skal egentlig ikke så mye til for å more meg.


Dette var faktisk noe jeg kunne funnet på å gjøre om jeg hadde hatt en så stor samling av fluer. Men da må en vel helst ha en gammel hytte som ikke har vært brukt på veldig lenge. Der ligger det gjerne døde fluer i vinduskarmen når man kommer dit for første gang etter vinteren.


Kanskje jeg kommer til å lage noen andre varianter om jeg kommer over noen fluer, men om det skulle fly en forbi her så er nok heller mulighetene for at den blir skviset av en avis større enn at den skal se like fin ut etterpå.


Om du har døde fluer hjemme, har det slått deg at de faktisk kan brukes til noe?


Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.




1 kommentar:

  1. Haha, jättekul flugkonst :D Tänk vad man kan hitta på om man är lite klurig. Men jag slipper flugor inomhus. Jag har myggnät i balkongdörren och i de fönster jag brukar öppna. Jag har inte mycket mygg här men näten hindrar alla insekter och även fåglar, om de skulle få för sig att hälsa på.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...