tirsdag 14. juli 2020

For et høyere mål


ISBN 978-82-3200-544-4 på 347 sider

Rettferdighetens vei angripes fra alle hold

Samantha Owens har begynt på nytt: ny by, ny jobb, ny mann, nytt liv. Hun forsøker å få avstand til det hjerteskjærende tapet av ektemannen og barna deres – men vonde minner setter sine spor. Hun har knapt kommet i orden ved Institutt for kriminalteknisk patologi ved Georgetown University, før hun må trå til for å oppklare en sak som ryster hovedstaden og hele landet. Et ukjent biologisk stoff er blitt spredt i Washingtons T-banesystem og fører til panikk i hele USA.- Tre mennesker har dødd – men bare tre.

Et mirakel og en stor gåte ... Mens varselklokkene ringer hos departementet for rikets sikkerhet, kartlegger Sam nøye de tre ofrenes liv og trekker en slutning som er like forbløffende som den er urovekkende. Det er ikke en terrorist som skaper store ødeleggelser, men en kunstner som tar i bruk et mye mer raffinert og farlig verktøy for undergang. En snikmorder, hvis motiv er dypt personlig og langt fra forståelig.

Xander Whitfield, en tidligere kommandosoldat og Sams nye kjærlighet, vet alt om å se verden i grå nyanser. Og å føle seg tvunget til å gjøre noe galt for et høyere mål. Det er bare hans urovekkende likhetstrekk med en drapsmann som kan føre Sam til sannheten ... men det gjør også at hun igjen havner midt i skuddlinjen.

En helt ordinær krimbok, hverken dårlig eller noe fantasktisk bra. Hadde lest et par kapitler da jeg skjønte at dette var bok nummer to i en serie, siden det var så veldig til oppsummering av hva som hadde hendt tidligere. 

2 kommentarer:

  1. Så intressant, det där låter som en bok man kan ta sig igenom och inte behöva tänka så mycket bra. Ibland är det precis såna böcker man behöver :D.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er ikke alltid en er i humør til å lese alle bøker. Ei bok skal liksom passe til stemningen.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...