onsdag 15. juli 2020

På vår gata finns det en…


Jeg bor ikke akkurat i noen gate, men jeg har en vei forbi til tre naboer. Langs denne veien er det jorder, så når jeg titter ut er det ofte å se både, rådyr, elg, rev og et utall forskjellige fugler. Jeg er veldig glad for at jeg ikke bor i noen gate. Jeg liker å ha distanse til mine naboer. Jeg liker å kunne sole meg på min veranda uten at noen titter over rekkverket for å slå av en prat. Jeg liker egentlig godt mitt lettere tilbaketrukkede liv på landet.

Orsakullan har en bloggutmaning som har gått lenge, men i juli skal jeg være med på den hadde jeg tenkt. Du kan også bli med om du vil. "Vill du delta? Blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om." Sara Madeleine sin Bloggutmaning for juliHusk å legge inn en kommentar hos Orsakullan så hun vet at du også deltar.

2 kommentarer:

  1. Så har jag bott under många år, underbart att ha naturen med ess invånare utanför fönstret. I våras flyttade jag därifrån till Öland, det är mycket natur runt mej, men även några grannar.
    Jag har varit med hela våren men nu pausat bloggutmaningen, tänkte vara med igen efter sommaren
    Ha det fint

    SvarSlett
    Svar
    1. Er det ikke godt å bo så nære naturen? Jeg kunne ikke tenke meg å bo i byen. Jeg må ha litt plass rundt meg.

      Slett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...