torsdag 20. juli 2023

Brått litt på etterskudd

 sofie

Jeg som stort sett har vært så aktiv at jeg har blogginnlegg endel dager på forskudd som er ferdig laget. Men nå ble jeg brått bitte litt på hæla. Kan jo ikke sitte inne å lage innlegg når en kan tilbringe tid med denne solstråla isteden. 


Det hender jeg kidnapper henne noen timer uten at de trenger barnevakt, også hender det at jeg blir spurt om  jeg vil tilbringe litt tid med henne dersom det er enklere å gjøre noen ærend uten henne på slep.


Jeg hadde handlet litt bleier og et par grøtpakker, så lageret var fult igjen. Kjekt å ha ting her så jeg slipper å ta med stellebag når hun brått dumper innom. Besøkene her blir stort sett avsluttet med mat og et bad i badekaret.


Noen ganger blir det en liten stopp hos oldemor og oldefar før vi triller tur eller skal inn for å skifte bleie. 


Når vi triller tur så sitter hun å skravler litt før jeg legger henne ned for å sove. Innimellom tar det litt tid før hun er enig i å lukke øynene. Da blir det litt turnering opp og ned og rundt. Kjekt med sele som sitter fast i vogna da. Fort gjort at hun vipper over kanten av vogna når hun prøver å reise seg opp.


Hun vokser så alt for fort, så jeg prøver å få sett henne to tre ganger i uka. Det er ikke alltid jeg sniker henne med meg, noen ganger leser vi bok hos henne. Hun prøver så godt hun kan å si hva dyrene sier, hun var ikke gammel da hun knurret som en dinosaur på komando.


Det blir rart når de flytter opp på Sokna om et par uker. Da må jeg ta bilen for å hilse på henne, ikke bare svippe innom når jeg går forbi med hundene.


Er det noe som er viktig, så er det bestemorkos...


Etter avlevering av trøtt, mett og rein unge kan jeg og Hailey nyte kveldssola på verandaen, oppladede foreldre kan putte babyen til sengs etter litt kos og alle er klare for en ny dag etterpå.

8 kommentarer:

  1. Skal si hun vokser fort! Det gjør jo alle barn, men du får dokumentert det godt. Sele i vogna hadde jeg også til mine barn. Det er tryggest, for da kan de ikke falle ut.

    SvarSlett
  2. Perfekt för alla parter :D Du får låna och njuta ofta, föräldrarna får avlastning och Sofie har många som älskar henne och som hon är trygg med :D

    SvarSlett
  3. Så fine bilder. Gleder meg til å møte ho snart. 🙂

    SvarSlett
  4. We love that wonderful and happy smile. She has to be such a delight for your family.

    SvarSlett
  5. Baby smiles are the best and watching them sleep gives me such peace. I bet she is quite delightful. It is precious to have little ones around us.

    SvarSlett
  6. What a joy to be so involved in her life. She is beautiful.

    SvarSlett
    Svar
    1. And i almost forgot to add, thank you for joining Feline Friday!

      Slett
  7. She is lovely, and of course you must spend as much time as possible with her.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...