lørdag 26. februar 2022

På tirsdag er det vår!

 smelting

Det virker som om det blir vår både etter Hr yr og etter kalenderen. Varmegrader og solskinn så da er det bare å komme seg ut for å nyte. I dag ble det runde rundt Bjørneplassen med Ingun og Sverre. Da ble det lagt planer for morgendagen. Solskinn er det bare å nyte nå som jeg går en ny månedsavslutning i møte. Det er en flott tid som kommer før det blir for mye kline og pollen. Akkurat det kan jeg virkelig styre meg for. 

smelting

I går var jeg på kino med Helle og spiste pepperbiff på Pampas. Filmen "fulldekning" var egentlig ganske bra, med en liten twist på slutten. Vi har alle et offentlig liv, et privat liv og et hemmelig liv. Så er det bare å la fantasien flomme og du har en film som mange vil like.

skitur

Før filmen ble det en runde på jordet for å trimme noen hunder. Jeg skulle sjekke om gåsungene hadde tenkt på å sprette ut snart. Da er det enklere å teste skiene enn å vabbe seg fram  snøhaugen på jordet.

knekt buske

 Den store silja i enden av jordet hadde knekt langt ned på stammen, så det er nok sisteåret med gåsunger i toppen av den. 

golden retriever

Hundene ble tørste på jordet i går, så jeg får vel prøve å huske på litt vann til dem i morgen. De kan fort bli litt tørste når de skal være med hele dagen i sola. 

leonberger golden retriever

Ronja ble med på butikken i dag, for når man avtaler grilltur så må man jo ha bitte litt mer enn pølser med seg. Jeg gikk for ny variant i tillegg til noen pølser. Jeg kjøpte metallbakker med kyllingvinger og en med poteter i båter, ferdig krydret. Jeg må ha noen pølser i backup tilfelle det ikke er særlig godt. Har snoket med meg litt bjørkeved til bålet, så jeg tror det blir bra i morgen jeg.

golden retriever leoberger

Godt plassert i sofaen til kvelds etter en time i badekaret, kjenner jeg godt at jeg har tilbragt en god del timer ute i dag. Det blir fort sånn at en er ute en tur eller to når det er helg også, ikke bare en tur med hundene etter jobb som det pleier. Det var ikke så mye sol, men det kjennes nesten sånn ut i kjakan nå.

golden retriever leonberger

Det ble ikke store farten i går, men slitne ble de i det minste. Det var ikke særlig enkelt å få noe fart for meg heller, for jeg søkk for langt ned i snøen. Det var ikke enkelt å flyte oppå for å si det sånn.

gåsunger

Det er årets første vårtegn!



2 kommentarer:

  1. Dogs are great looking. Yes those buds are the first sign Spring - soon to be here yeah!!!

    SvarSlett
  2. Ja, kanske kommer våren nu. Eller i alla fall vårvintern. Det väntas både sol och plusgrader här också. Vilka härliga bilder med snö, sol och glada vovvar :D Det här måste vara bästa tiden för dig som hundägare. Inga leriga tassar men ändå en sol som värmer.
    Jag förstår att gåsungene måste vara det som vi kallar videung eller videkissar. Jag såg också sådana i morse och visst ger de lite vårkänslor :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...