lørdag 8. april 2023

Stjålet liv



Petty Moshen har vært fanget i sitt eget hjem de siste atten årene. Med militær presisjon er hun blitt opplært til å være forberedt på alt. Hun kan avvæpne, lemleste og drepe, og nå er hun - for første gang i sitt liv - fri.

Hennes paranoide far er død, og hans regler og ekstreme dominerende holdning tilhører fortiden. Men hans innflytelse over Petty er fremdeles sterk. Hvordan skal hun, som aldri har hatt mulighet til å gi uttrykk for egen vilje, klare å ta egne valg? Men da farens testament avslører en fremtid som er enda verre enn hennes fortid, forstår Petty at hun må ta den viktigste avgjørelsen noen gang: Hun må rømme.

På flukt fra en skjebne verre enn døden oppdager Petty sannheten bak farens galskap, og det viser seg at virkeligheten er verre enn hun noengang kunne ha forestilt se. Kampen for å overleve har bare nettopp begynt...

Veldig spennende bok som var bra skrevet. Men slutten har jeg lest etter eller annet sted tidligere. Eller så er slutten veldig lik en annen bok jeg har lest. 

1 kommentar:

  1. That does sound like a pretty interesting book, thanks for the review!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...