fredag 8. september 2023

Planlegging

måne

En klok mann sa en gang at de fleste faller inn i deres liv. De planlegger og utfører ikke det de ønsker å gjøre, de faller bare inn i ting gjennom omstendigheter. Andre planlegger og forbereder seg på livet. De vet hva slags person de vil tilbringe livet med, hva slags familie, hjem eller jobb de ønsker å ha og gjør en felles innsats for å følge gjennom.


Så hva med deg?

 Planla du å være der du er akkurat nå i livet, eller endte du bare opp der du er? 
Hvilke planer la du for fremtiden din, og hvilke planer har du for fremtiden nå, eller markerer du bare tiden? 
 Bor du der du vil bo, eller ville du ha gjort ting annerledes når du planlegger hvor du skal bo?

"Vad som ät viktigt, vad i livet ska man egentligen lägga sin fokus på. Varför ska livets få dagar ätas upp av krav som många gånger dränker en. Är det verkligen så rätt att bli utsatt för saker som skadar ens insida bara för att man valt att befinna sig i ett sammanhang? Ibland har man ju inte ens valt det själv."

3 kommentarer:

  1. Flotte bilder av månen. Det er nok litt/ mye tilfeldigheter som har styrt livene til mange folk, og også mitt. Jeg bor absolutt der jeg vil bo ja. Men det var tilfeldigheter inne i bildet der også, og sånn er det nok for mange tror jeg.

    SvarSlett
  2. Hahaha, jag planerar mycket och har gjort så genom hela livet men jag hade aldrig trott att jag skulle hamna här. Varken platsen eller omständigheterna. Men nu är jag här och trivs med det mesta i mitt liv :D

    SvarSlett
  3. I just fell into my life but it was what I needed and it worked out great! Retirement is tough though because things are so expensive here.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...