fredag 28. juni 2024

Hvite spor


En ung kvinne blir funnet død om bord på et tog. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem? Et hurtigtog står stille på Norrköpings sentralstasjon i den kalde vinternatten. En ung kvinne er nettopp blitt funnet død om bord på toget. Fingrene hennes er blodige, og hun har hvitt skum rundt munnen. Kvinnen reiste ikke alene, men nå er venninnen sporløst forsvunnet. Hvem er disse kvinnene, og hva har hendt dem?Statsadvokat Jana Berzelius blir satt på saken sammen med politiet. Det går ikke lang tid før etterforskningen blir mye mer personlig enn hun hadde tenkt seg. Atter en gang blir hun konfrontert med sin fortid. Da kriminalbetjent Henrik Levin og hans kollega Mia Bolander kommer over et spor, skjønner Jana at mistanken peker mot en person som hun kjenner til. En mann hun helst vil glemme, en som vet altfor mye om henne. For å beskytte sin fortid må hun finne den mistenkte mannen før politiet gjør det. Hvite spor er Emelie Schepps andre bok om statsadvokat Jana Berzelius.

Jeg har lest den første boka "Merket for livet" den var ikke så bra som denne. Denne boka var det mer flyt i og ikke særlig med logiske brister som den første hadde. Her ble det en naturlig avslutning, men med en liten Kliffhenger så jeg vil tro det jobbes med bok nummer tre.

jeg har lest


2 kommentarer:

  1. Unfortunately, I don't know the name of the author or the book series, but the book sounds really exciting.
    All the best, Traude
    https://rostrose.blogspot.com/2024/06/weltreise-2024-immer-noch-neuseeland.html

    SvarSlett
  2. Addendum: I googled the author's name - there are already many more books in this series: The series already has six volumes in total. I only have the German information here, but perhaps you can translate it for you: https://www.buecherserien.de/emelie-schepp/

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...