mandag 3. juni 2024

Sommeren er her

solnedgang 

Sommeren er her med torden og lyn. Sommeren er her med lange lyse kvelder på verandaen. Sommeren er her med både soling og bading. Jeg håper sommeren i år blir lenger enn den i fjor. Sommeren er her for å nytes, og jeg er ganske flink til det så langt,

solnedgang

Når man sitter på verandaen og leser til det blir så mørkt at man ikke kan se skrifta i boka lenger. Da trekker jeg inn og nyter resten av kvelden der, Jeg er vel ikke den som er raskest til å finne senga om det er sommer eller vinter.

solnedgang

Med sommerkvelden på verandaen så får man med seg mange øyeblikk med flott himmel. Hver kveld har sin egen himmel. Hver kveld har sin egen ting jeg setter pris på. Hver kveld har sin egen ting. Det gjelder ikke bare sommerkvelden, men kvelder gjennom hele året. 

solnedgang

Litt dårlig timet å knekke den midtre toa når det bare er ei uke til ferie, men satser på at det går ann å fullføre noen fjellturer av like vel. Om det ikke går så får jeg ta bilen og nyte en grøftekant isteden. 

solnedgang

Det har blitt litt barnepike kos, og mer kos skal det bli noen helger framover. Håper på fint vær så vi kan kose oss litt ute og ikke bare sitte inne. Nå i helga rakk vi både traktorkjøring og rompetrolltitting.

solnedgang

Jeg ser med glede at Hr Yr mener temperaturen skal senke seg litt utover i uka, men at det skal komme noen regnskurer hver ettermiddag der er jeg ikke fult så glad for. Det har jo bøtta ned her i det siste, så noe akutt behov for nedbør er det ikke.

solnedgang

Jeg kan sikkert repetere det i det uendelige, det at jeg ikke fungerer så godt når det er varmt. Da blir det en ettermiddagsdubb på verandaen, etter jobb. I helgene blir det en dubb på solsenga på formiddagen og en dubb på verandaen om ettermiddagen. Ikke smaker maten heller, så middag er av sjeldenhetene.

solnedgang

Fersken, vannmelon og vaniljeis med jordbær er godt. Men å kalle det næringsrikt og variert kosthold kan vel diskuteres. Da er det jo greit med litt barnepikejobbing. Da må man lage litt mat som smaker og som kanskje er enten stekt eller kokt.

solnedgang

Nå skal jeg nyte sommeren og håpe at det blir en sommer som passer meg.

solnedgang




13 kommentarer:

  1. Wow, vilka kvällshimlar och vilken lyx att kunna sitta hemma på verandan och njuta av allt detta. Men attans, att du skulle bryta tån. Jag har brutit lilltån en gång och det gjorde fruktansvärt ont att gå ut korta promenader med hundarna. Förhoppningsvis blir din tå snabbt läkt och jag håller tummarna för att fjällturerna kan bli av som planerat. Men jag skulle bli förvånad om du avstår från de turerna efter att ha läst om hur du gjorde med brutna revben för ett tag sedan.

    SvarSlett
  2. Oh wow! Those photos are glorious - what a breath-taking sky!
    Thank you for sharing at https://image-in-ing.blogspot.com/2024/06/52-years-ago-today.html

    SvarSlett
  3. The sky is sure amazing. It's storm season where we live too and we don't really like those big bad storms.

    SvarSlett
  4. Lillian, your photos beautifully captured the magic of summer!
    I can almost see the gorgeous sunsets from your veranda.

    Cheers to a wonderful summer!

    SvarSlett
  5. Flotte solnedganger. De ser ut som malerier.

    SvarSlett
  6. Fsntadtic skies

    My Monday mosaic is HERE

    Much♡love

    SvarSlett
  7. Wow, gorgeous sunset and lovely sky captures!
    Take care, enjoy your day and the week ahead.

    SvarSlett
  8. Dramatic summer skies! Thanks for dropping my my blog. :)

    SvarSlett
  9. Such beautiful shots. Wow. Summer is here, too and we're in our first heatwave. Not ready for that, but it is what it is.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  10. We're getting a good bit of rain, too, but I hope you get plenty of sunny weekends to come.

    SvarSlett
  11. What amazing photos
    Have an atmospherictastic week 👍

    SvarSlett
  12. The sunsets are fantastic. Another round of MosaicMonday in June... and I'm looking forward to your contribution again. This week there are many pictures that tell of your surroundings, of nature, of your everyday life. Pictures that also tell a bit of history.

    Thank you for your participation. Have fun, best wishes from Heidrun

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...