fredag 19. april 2019

Testing av kamera


Jeg bør vel kanskje få ut noen av alle testbildene som er tatt med det nye kamera så lenge det fortsatt er snø på bakken. Men jammen har påsken tæret på snøen alle steder. Det er ikke langt nedover en skal bevege seg før det er bart på store deler av det en ser fra veien.


Hundene har fått seg et bad og skulle hatt en klipp, men de ble egentlig ganske fulle av grus igjen før jeg rakk å få fram saksa. Så nå er de forholdsvis reine, men fortsatt uklipte.


Soloppgang, men synes fargene kommer litt dårlig fram iforhold til originalen utenfor vinduet.


Det er noe med farge gjengivelsen jeg ikke helt liker, hjelper liksom ikke å prøve å redigere noe i etterkant heller. Det gjelder spesielt bilder som det er brukt endel zoom på. 


Skyggebilder blir bra med fin kontrast mot snøen til tross for hvit hund.


Det har blitt endel fine turer på skaran nå i påsken, men nå er det litt råtten til tider så det gjelds å ut på formiddagen om den skal bære meg også.


Gammelt fjøs på Holleia, godt fornøyd egentlig da det både var sol og skygge kom tømmeret fram forholdsvis bra.


Det er makrobilder jeg ikke får til noe særlig. De har lett for å bli dårlig fokuserte og lite detaljerte.


Bed beina godt planta


Men man må jo slappe av litt etter en aktiv dag ute. Oliver er iherdig fugle og fluejeger, så han kan ligge helt stille i busker og kratt i flere timer for å prøve å få en fugl innen rekkevidde. Han har ennå ikke lykkes som jeg har fått med meg i alle fall.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...