torsdag 2. februar 2023

Forbereder helga

 pus katt kattepus pusekatt

Jeg er vel ikke akkurat blant dem som forbereder med så mye om jeg skal noe. Men nå kjenner jeg at jeg trenger å forberede litt til helga. Jeg skal jo på hyttetur må skjønne, med Inger Synøve og gutta. Ja jeg skal på skikkelig hyttetur, sånn hyttetur jeg dro på når jeg hadde hytte selv. Sånn utedo, strøm og vannløs hyttetur. Man trenger ikke annet når man er på hyttetur, enn en vedovn.

solnedgang

Meldingene har gått ivrig i dag for å krysse av ting vi må huske å få med. Det er rart med det, når du har det på melding så er det bare å scrolle seg opp og ned etterhvert som det skal pakkes i bilen på fredag. Hailey skal ikke være med, for Inger Synøve har planer om trugetur. Det tror jeg kan bli i tyngste laget for henne. Hun er avhengig av fast underlag på tur, ellers blir hun rimelig stiv i kroppen sin utover kvelden og dagen etter. 


Jeg må jo ha noen til å se etter kattene uansett og Hailey gjør ikke mye ut av seg når hun er aleine. Da kommer hun til å kose seg når hun får leve slaraffenlivet i sofaen på egenhånd. Tar jeg ikke feil så blir det nok en tur eller to på henne i løpet av helga også. I og med at jeg har bilen til Kenneth så trenger jeg ikke å tenke på hva jeg skal ha med eller ei, det er jo plass til praktisktalt alt som er.


5 kommentarer:

  1. I hope you have a fun trip to the cabin. That wee baby smile is a heart warmer!

    SvarSlett
  2. Tre härliga bilder på olika sätt. Sofies leende på slutet smittar verkligen av sig :D Det låter kul och spännande med ert planerade äventyr och jag håller tummarna för att vädergudarna är snälla mot er.

    SvarSlett
  3. Det kommer til å bli en herlig hyttetur :) God helg!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...