tirsdag 31. januar 2023

Svigermor fra Helvete

 hengebru golden retriever

Det er ikke mange dagene siden jeg var Badass Bestemor, og på søndag tror jeg jammen jeg gjorde med fortjent til tittelen Svigermor fra Helvete. Ja ja hva kan man si, det er tanken som teller?

hengebru leonberger golden retriever

Jeg og Ingun hadde tatt en runde rundt hengebrua med mine hunder. Bildene er fra lørdagens tur som Anne og Otto var med også. Jeg skulle bli med Ingun hjem for å se på huset etter at de hadde flyttet i august. Så tenkte jeg å være snill å stikke innom Kenneth for å plukke opp Pink. Ja jeg skulle jo gå uansett, så da kunne hun jo være med å løpe. 

luftetur

Jeg bare lukker opp døra og durer inn som jeg pleier. Jeg får bare døra så vidt på gløtt før jeg hører et skikkelig hyl, som går gjennom marg og bein. Jeg ser ryggen på Ingrid før hun kaster seg ned på kjøkkengolvet. Hva i all verden skjedde tenkte jeg. Pink var i 100, for hun regnet med tur. Tanken på at hun skvatt og ble så skremt av meg slo meg ikke før det hadde gått en stund. 

leonberger golden retriever finsk lapphund

Så nå må jeg begynne å ringe når jeg passerer brua tror jeg, ja om ikke Pink oppdager meg i vinduet. Selv jeg vil ikke ha på meg at jeg har tatt livet av svigerdattera med hjerteinfarkt... Kan fort ryktes det... Enn så lenge har jeg ikke fått forbud om barnepikeoppdrag, men jeg har en følelse at det kan henge i en tynn tråd med slik eskalering iløpet av få dager. Bare å krysse fingrene for at jeg fortsatt har gullstjerne hos Marius...

finsk lapphund

Jeg har blitt spurt om å bære Sofie til dåpen, så da er det potensielt anklaging om drukningsforsøk neste steg... Et par ganger med barnepike før det, så en kan jo krysse fingrene at jeg stiger litt i gradene innen den tid.

leonberger


7 kommentarer:

  1. Du må nok ringe litt før ja! 😄

    SvarSlett
  2. The Mother-in-law from hell is pretty funny, my wife use to have one of those.

    SvarSlett
  3. Ojoj, vilken hemsk upplevelse för din svärdotter. Men en väldigt kul berättelse så här efteråt :D Kanske är det bäst att du förvarnar nästa gång.

    SvarSlett
  4. I think you're awesome and I know your daughter-in-law thinks so too.

    It sure looks cold there. Beautiful, but cold.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous Wordless Wednesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  5. Oh my, that sure looks cold. Dogs are beautiful.

    SvarSlett
  6. Oh no! I hope your daughter in law can look back on it and laugh soon.

    SvarSlett
  7. Oh Lillian you made me laugh out loud! I hope you are back in your daughter-in-law's good graces by now and that the Christening Ceremony will go well. (I do know a few older ladies who refuse to assume nanny duties, but I don't think their with to be unburdened again would go quite as far as that solution haha!!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...