fredag 17. mars 2023

Da er det hælj

 snøvær

Hele dagen på jobb i dag lavet snøen ned. Det var ikke reint lite som kom heller. Litt utover dagen ble det 0 grader og de 20 cm som hadde kommet ble skikkelig kramme. Snøen sklei av bilene, så det ble skikkelig hauger rundt dem. Traktoren kom og brøytet litt midt på dagen, selv om den holdt på med brøyting når jeg kom på jobb også.

snøvær

Jeg måtte subbe av bilen min før jeg kunne dra. Jeg måtte tråkke meg bort til kontakta også. Jeg ser at det er mange som klager på snøen som kommer, jeg synes det er trivelig jeg. Det er midt i mars og flere uker til påske. Jeg vil gå mer på ski jeg, jeg vil ha mer fyr i ovnen på kveldene og mer kos. Planen for morgendagen er skitur, så jeg håper noen har brøytet opp noen løyper etter dagens snøfall.

pakkepost

På vei hjem var jeg innom butikken, for jeg hadde ikke lime hjemme. På kjøkkenbordet lå dagens post, Hundesport, ei bokpakke jeg hadde bestilt selv og... noe spennende overraskelse som jeg hadde meldt meg på på nettet. Frodith hadde et innlegg hvor du kunne melde deg på en hemmelig utfordring. Så jeg får løse oppgaven i helga.

utfordring

Frodith har hatt hatt en utfordring som jeg har vært med på tidligere, så da tenkte jeg at dette skulle jeg bli med på en gang til. Sist så var det forskjellige ting vi fikk hver av oss. Noen fikk det samme, men det var flere varianter. Overraskelser er ikke min sterke side, men det er sunt å gå utenfor komfortsonen sier dem. Ja så da er det  bare å legge de små grå til bløt 

tur leonberger golden retriever

Det ble ikke Fajitas som planen var, men det ble pitabrød, gaukemøye og kylling. Litt dårlig med krydder og paprika, da den var forholdsvis bløt i enden. Men når jeg var ferdig med å spise var det ennå lyst. Siden jeg har planer om å ha aktivitet på garminklokka hver dag i resten av mars. Ja så var det bare å snøre på seg piggskoa og legge i vei. Det hadde sluttet å snø i det minste. Ikke blås det noe særlig heller og temperaturen var nok varmegrader.

tur leonberger golden retriever

Så da er det bare å ønske god helg! Følg med for videre sprell, jeg har kjøpt meg noen billetter til et par aktiviteter framover. En etter påske og en i juli. Helt greit å ha almanakk så jeg ikke booker to ting på samme dag. Dette blir et aktivt år. Jeg har avsluttet hjemmesiden min, så nå har jeg bare bloggen min. Jeg har ikke noen planer om å ha valper, så da trener jeg ikke å ha noen utdypende hjemmeside om valpens utvikling og ny valp i hus og andre gode tips. Jeg har en kortvariant på høyre siden øverst i bloggen om meg, mine hunder og mine katter. Ta en titt da vel. I helga blir det kos, nyt den.



7 kommentarer:

  1. Ja, du er nok fornøyd med snøen, og det er jo bra. Jeg vil bare bli kvitt den. Her har det kommet 40 cm i løpet av to dager, men nå har den falt mye i sammen. Kos deg med skituren!

    SvarSlett
  2. Thank you for pointing out the link to your other pages. Enjoy your weekend. I hope you get your ski trip.

    SvarSlett
  3. Oh my gosh! So much snow! Take care and have fun with your dogs!

    SvarSlett
  4. I am glad you enjoy the snow too. I really don't mind enjoying it from afar.

    SvarSlett
  5. I do hope you get to ski more, I can't do it but I can see how much fun it is for those with the talent.

    Thank you for joining Feline Friday!

    SvarSlett
  6. Jag känner likadant som du om snön. Det är inte dags för vår riktigt än men vårvintern kan jag gärna njuta av nu. Takdropp och solsken och några minusgrader är härligt :D
    Spännande att få se hur du tar dig an utmaningen.

    SvarSlett
  7. You still have lots of snow then. We have rain

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...