onsdag 22. mars 2023

Alle fortjener et godt hjem

 soloppgang

I morgen er det Thankful Thursday Blog Hop hos Brian. Har du ikke vært innom Brian tidligere er det en flott side å stikke innom, om du har et hjerte for pusekatter. Han brenner for adopsjon av katter. Alle katter fortjener et bra hjem. Ta en titt inn der, og skal du ha deg en pusekatt, ja hvorfor ikke kjøpe en av dyrebeskyttelsen eller noen andre som driver med omplassering av katter.

pus katt kattepus pusekatt

Oliver er en pus fra dyrebeskyttelsen. Han er egentlig Patran sin, men han bor hos meg hele tiden. Her er min flokk av bortskjemte katter. Daisy, Oliver og Lurven. Det er ikke ofte alle er samlet for å kikke ut. Men om det er noen på gårdsplassen, da stiller de opp for å følge med. Det er nemlig en tømmerbil innom til stadighet for å kjøre tømmeret som lastbæreren samlet sammen tidligere i vinter.

katt pus pusekatt kattepus

Katter er veldig nysgjerrige dyr, er det noe som skjer, ja da følger de med. De er ikke så modige, derfor liker de best å følge med fra trygg avstand. De er flinke til å passe seg om de er ute, men inne er de litt mer vågale.

dua mi

I dag har jeg vært litt barnepike noen timer etter jobb. Vi koser oss i sammen. Når Kenneth skulle  hente henne, så sov hun. Da ble hun en stund til, så vi rakk en tur i badekaret. Der storkoser hun seg og spruter verre. På med pysjen og så prøvde vi oss med noe nytt. Vi facetimet med Kenneth, det er ikke noe jeg pleier å drive med, så vi sendte en lydfil først. Men så fikk vi det til. Hun er jo så opptatt av seg selv i speilen, så når hun så seg selv og pappa'n på samme skjerm. Ja da sto jubelen i taket, i den grad en får det til når man er så vidt passert 4 måneder.

dua mi

Som du ser så stortrives hun fremdeles i bur. Så når jeg spiste middag så lå hun og leiket imens.


13 kommentarer:

  1. Hi, Nice cat fotos - I personally are no lover of dogs, cats and all kind of pets. But my mother has a nice cat, so I am forced to tickle him..from time to time. He loves it.
    All the best
    Violetta

    SvarSlett
  2. Da skal jeg ta meg en tur innom der og se på bloggen hans. Ja, alle fortjener et hjem. I utgangspunktet er jo alle kattunger hjemløse inntil noen vil ha de. Jeg er imponert over alle som jobber med dyr.
    Så fint bilde av Sofia, og hun ser ut som en solstråle der hun ligger.

    SvarSlett
  3. Awww, thank you so much for mentioning our blog, we appreciate you. Your kitties are all so pretty and they always look so happy. Little Dua sure looks happy too with all those toys. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  4. Such adorable kitties. And the baby is a doll too. I love how curious the kitties are. :)

    SvarSlett
  5. Jeg har to katter allerede. En sort og en helt hvit. De heter "Rakker" og "Røver". De er svært forskjellige i lynne og oppførsel :-)

    SvarSlett
  6. For et nydelig barnebarn:)
    Mine er store nå:)
    Jeg hadde en katt engamg, men ble påskjørt:(
    Happy.blogg.no

    SvarSlett
  7. Ja, alla katter och hundar förtjänar bra hem och det borde vara självklart. Nu har jag inte varit aktiv på katthemmet på länge men så småningom blir det nog en omstart :D
    Det måste vara konstigt för en liten tjej att se både sig själv, farmor och pappa i samma skärm (kanske spegel för henne) men det är klart att det måste vara jättekul :D

    SvarSlett
  8. A beautiful baby, hugged-loved by a beautiful Mom (we are guessing that is Mommy) and sweet window-watching kitty trio ... my apologies we do not visit here often enough, for your postings are always so lovely in all ways.

    SvarSlett
  9. Contented cats and a sweet child - I love her hair!

    SvarSlett
  10. What a sweet post with terrific photos! We always adopt rescues! They pay us back with years of love!

    SvarSlett
  11. Your kitties are ADORABLE!
    And the baby too.

    Hugs and blessings, Lillian.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...