onsdag 25. oktober 2023

Noen trodde han var hjemløs


 Det var ikke i mine tanker at det var Oliver de etterlyste eier til. Jeg visste han var hos to av nabogårdene i den retningen, men trodde ikke at han hadde gått enda lenger oppover dalen. Han er jo litt på loffern utover mot Veme også veit jeg. Det vil si har han har et rimelig stort område han skal rekke over, ikke rart han er borte ei natt i ny og ne da.

pus katt kattepus pusekatt

Tenk at noen trodde dette vraket her er en hjemløs stakkar... Jeg visste han var litt "vid i venga" noen ganger. Det er mange som har meldt fra i nabolaget, at han har vært på musejakt hos dem. Jeg er ikke bekymret når han ikke dukker opp en dag, for han kommer jo tilbake etter ei natt eller to. Han er jo stadig med på skauturer sammen med hundene, så han er godt trenet for turer.

pus katt kattepus pusekatt

På jobben i dag fikk jeg en telefon fra Dyrebeskyttelsen, de lurte på om jeg savnet katten min. Nei, sa jeg. Har ikke du fått katt fra oss i 2018? Jo, men han koset jeg med i dag tidlig før jeg dro på jobb. Så han er ikke borte altså? Nei han er hjemme så si hver dag. Nei da fikk de kjøre han hjem da, for de hadde fanget han i felle på formiddagen i dag. Greit å sjekke om han hadde chip før vinteren. Tipper de ble litt overrasket når de så at katten egentlig kom fra dem. Jeg ble nok brått stemplet som en udugelig katteier før de snakket med meg.

pus katt kattepus pusekatt

Han er rimelig freidig og joiner katter som allerede bor i huset, tar en dose selvbetjening av matskåler så sulten gnager ikke i tarmene hans. Takker for omtanken andre har for dyr som er litt på besøk rundt om. Noen er faktisk hjemløse.


5 kommentarer:

  1. Poor kitty getting caught in a trap, how rude they were.

    SvarSlett
  2. He sounds like quite the adventurer.

    SvarSlett
  3. Det var jo litt av en historie. Godt at du fikk han hjem igjen da.

    SvarSlett
  4. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  5. Oliver är nog snart igenkänd hos de flesta efter det här och kanske får han lite extra gos och uppmärksamhet när han besöker byar lite längre bort :D Bra med chippade katter så att missförstånd kan undvikas. Det är ju egentligen bra att folk hör sig för så att de katter som är hemlösa kan få hjälp. Men jag undrar vad Oliver tyckte om att bli fångad i en fälla.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...