onsdag 18. oktober 2023

Midt i oktober

 oppgangssaga rosasløyfe

Så var det blitt midt i oktober, dagene går. Om det ikke er de store høydepunktene, så er det javnt sig av hverdagen. Jeg er jo ikke den som sitter på rumpa i sofaen og venter på at ting skal skje. Det er vel derfor man har kalender med plass til å notere.

oppgangssaga rosasløyfe

Jeg fikk det nye kamera mitt i posten på tirsdag. Da var det bare å starte med uttesting. Det er ikke så veldig forskjellig fra det gamle kamera, men Nikon D7100 var ikke å få tak i lenger. Så da ble det D500. For ett annet enn Nikon var helt uaktuelt. Jeg er veldig godt fornøyd og jeg har endel linser som har Nikon kobling. Kamera er dyrt nok om man ikke skal kjøpe ny linse hver gang i tillegg. Jeg er veldig godt fornøyd med Sigma linse 18-300. Litt i tyngste laget for langturkamera. Men da har jeg kompaktkamera Nikon coolpix å ha med. Men det tar ikke speilrefleksbilder.

rosasløyfe oppgangssaga

I kveld har jeg vært i Nittedalen på besøk. Merethe og Marius bød på middag, så shoppet jeg med litt is til dessert og noen roser. Naboen de leier av hadde bursdagsfeiring, så gårdsplassen ble litt tettpakket med biler. Kjenner jeg er glad for at jeg har litt større gårdsplass enn det.

fly

Som du ser så har det blitt litt knipsing i hytt og pine, og flere skal det bli. Nå er det gøy å ta bilder igjen, nå som kamera tar bilder av bra kvalitet når jeg trykker på knappen. Da kan det hende det blir litt mer blogging framover også. Men jeg driver jo med noe som ikke egner seg for blogging også. 

flaggspett

På jobben var det en flaggspett som jobbet iherdig med kongler. Håper på en fjelltur til helga, men Hr Yr ymter om at det kan snø på lørdag ettermiddag. Men om snøen laver ned så blir det tur et annet sted. Patran kommer vel hjem, men jeg er usikker på hvor mye hun skal jobbe og hvor mye jeg får snakket med henne.

flaggspett

Kamera blir nok med på jobb i morgen, for jeg har planer om ett stopp før jeg er hjemme igjen. Ja om været er bra da. Du får følge med videre.

høst


17 kommentarer:

  1. Those are nice photos and that waterfall looks amazing. Enjoy your new camera!

    SvarSlett
  2. Whoa, dems such tall trees! I live by Fox River in Illinois and we have lotsa trees by our river, but this summer they chopped down all the dead ones and we can actually see through the trees that were left and see the river... it was sad to see them go, but they were dead... Yours are gorgeous! Don't you just love this time of year!?!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med nytt kamera. Flotte bilder.

    SvarSlett

  4. Beautiful shots! Exciting camera upgrade! Looking forward to your new photos. Have a great mountain trip and keep those blog posts coming!

    SvarSlett
  5. Beautiful photos! Thank you so much for sending your love and support for Molly♥

    SvarSlett
  6. A new camera is exciting - have fun!

    SvarSlett
  7. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  8. Pretty autumn colors on the trees! How fun to get a new camera! :)

    SvarSlett
  9. Your photography has always been amazing, but this new camera it's going to be even better. Love all the shots.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous day and rest of the week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  10. Kul med en ny kamera och du verkar redan vara nöjd med den :D

    SvarSlett
  11. Love that woodpecker photo so much!

    SvarSlett
  12. Great series of photos with your new camera ~ night shots are awesome ~ love the woodpecker too ~

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  13. Enjoy your new camera! It takes great images.
    Thank you for sharing at http://image-in-ing.blogspot.com/2023/10/a-few-more-clicks-from-cedar-creek.html

    SvarSlett
  14. What fun, to have a new camera! I am not good with photography and the only camera I can use is a PhD camera -- Push here, Dummy!

    SvarSlett
  15. I had to investigate your woodpecker, because it looked so much like both the downy and hairy woodpeckers we have in the Northeast United States where I live. Apparently it's a Great Spotted Woodpecker and I'm guessing it is a male from the red spot on its head. Your camera is taking some nice images, overall.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...