mandag 23. oktober 2023

Mine tre søte små

 katt pus pusekatt kattepus

Daisy er dronninga i flokken. Tenk at det er i overkant av fem år siden kattungene kom i hus. Kan ikke skjønne hvor de årene har blitt av. Når man tenker over hva som har skjedd de siste 5 årene så skjønner man jo at det har gått fem år.

katt pus pusekatt kattepus

Siden disse kattene er like gamle så har jeg hatt både Lurven og Oliver i fem år også. De har tatt nok mus til å fortjene maten sin og ei varm seng. Høsten har banket på såpas at de er inne noen av nettene. Daisy er faktisk den som fremdeles er noe ute om natta fremdeles. Men det er ikke lenge til hun er inne døgnet rundt. Hun er ikke glad i hverken regnvær eller snø den dama der.

katt pus pusekatt kattepus

Hva er det beste som har skjedd deg de siste 5 årene? Jeg for min del har funnet ut hva jeg vil, jeg er veldig fornøyd med meg selv, rett og slett har et flott liv og koser meg i mitt eget liv. Jeg trenger ikke andre personer for å føle meg fornøyd eller glad. Jeg setter veldig stor pris på livet mitt nå. Når man har det sånn, så har man også overskudd til å kunne gi andre et tilskudd i livet, slik at de kan få det bedre også. 

8 kommentarer:

  1. Ja, årene går og noen ganger må en stoppe opp og tenke over akkurat det. Det er flotte katter du har. Ja, det er viktig å være fornøyd med livet en har.

    SvarSlett
  2. Your kitties are totally adorable! Time sure flies and the older I get the faster it seems to go.

    SvarSlett
  3. They are so adorable and they sure do have the comfy cozy going on!

    SvarSlett
  4. I love kitties. We have a semi feral cat that we're working on getting inside. It's going well. You have such wonderful furbabes.

    Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

    Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  5. De är verkligen söta alla dina tre små katter :D Duktiga musjägare och gosiga familjemedlemmar och med olika personligheter.
    Det bästa som har hänt mig de under de senaste fem åren är att jag har flyttat hit där jag hör hemma :D

    SvarSlett
  6. Awe makes me to just want to cuddle each of them. So pretty. They look to be very lucky furbabies with you as their mom. Photo captures of them is awesome.

    SvarSlett
  7. AAAAHHHHH-dorable! Thanks for sharing @ http://image-in-ing.blogspot.com/2023/10/a-few-photos-from-longwood-gardens.html

    SvarSlett
  8. Your cats are most beautiful. Thank you for sharing them with us.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...