fredag 15. juli 2022

Det er fredag!

 katt pus pusekatt kattepus

Når det er helg da er det viktig å få tatt helgevasken. Lurven er litt nøye på reinsigheta. Det er vel egentlig alle katter. Når de kommer utenfra så tar de seg en tur inn på rommet sitt og spiser mat, så legger de seg ned og vasker seg systematisk fra topp til tå. Når Mounty levde fikk de ofte hjelp til helgevasken, men ingen av de andre hundene er interessert i noe mer enn et sleik eller to.

katt pus pusekatt kattepus

Litt flaks at han er myk, så han kommer til i de fleste kroker og kriker selv. Jeg har tenkt meg på tur i ettermiddag om ikke Hr Yr forandrer mening og kommer med noen våte skyer. Nå er jeg lei regnskurer som setter stopper for alle planer jeg legger i helgene, eller ettermiddagene for den saks skyld. 

katt pus pusekatt kattepus

Lurven er heller ikke særlig begeistret for regnvær, eller dugget som er i graset på morgenen. Noen dager sitter han skikkelig pjuskete på verandaen og venter på at jeg skal stå opp. Da skal han ikke ut igjen når han har spist nei. Da går han å legger seg når jeg gjør meg klar for å dra på jobb, 

katt pus pusekatt kattepus leonberger

Om Bella ligger i senga si, så hender det at han kryper opp i den og legger seg tett inntil henne. Om hun klarer å ligge rolig så kan de ligge lenge der å sove begge to. Men innimellom så synes hun det blir for varmt.

katt pus pusekatt kattepus

Det er ganske kaldt på kveldene nå om dagen, så det er nok ikke så lenge før de henger på døra når jeg skal legge meg for å få sove inne. Jeg vil ikke ha kuldegrader ennå, men om et par måneder så kan vi få ei frostnatt eller to.

katt pus pusekatt kattepus leonberger

De synes ikke noe særlig om at jeg kom for å ta bilder av dem, da var det ikke mer kosing nei. Men det er tydelig at de bare venter på at jeg skal gå for å finne på noe annet.

katt pus pusekatt kattepus

Hva er dine helgeplaner? Disse to har planer om en lat helg, men jeg kunne tenkt meg å være bitte litt aktiv egentlig. I morgen kveld skal jeg og Kjersti til Toten, så da burde jeg vel gjøre en innsats på formiddagen for å kunne kose meg med god samvittighet resten av kvelden.

katt pus pusekatt kattepus leonberger

Søndag skal jeg en tur til Anne for å lage lotionbarer, ta med meg noen ferdige såpestykker hjem som vi laget sist gang. De luktet godt og sommerlig når de var nylaget i det minste, så håper den lukta har holdt seg. Kjenner jeg meg rett så blir det kanskje en utflukt eller to for å ta noen bilder også. Alltids greit å ha noe å skrive om her. Og uten bilder så blir det ingen innlegg. Jeg er ikke så samfunnsengasjert at jeg kan klistre opp en selfi og skrive 700 ord om et tema. Nei jeg går heller for at et bilde sier mer enn 1000 ord.

katt pus pusekatt kattepus

Hallo, Bella!!! Tok du kvelden allerede???



9 kommentarer:

  1. Så fine bilder! Ja, katter er veldig renslige, og vasking er noe som tar mye tid. Her kom det to regnskurer i går, og det er så kjedelig. Da hadde det vært bedre en hel dag med regn.

    SvarSlett
  2. Aww! how cute are those photos thanks for sharing

    Have a cutetastic weekend 👍

    SvarSlett
  3. Your furbabes are most precious. I love it when they hang out or sleep together. As it should be.

    We're staying home this weekend, but planning another boating adventure soon.

    Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

    Have a purrfect Feline Friday and weekend, Lillian. Scritches to your precious furbabes. ♥

    SvarSlett
  4. Gorgeous doggie and cat. They appear to match as well.
    Wonderful furry friends!

    SvarSlett
  5. Vad fina de är tillsammans, Lurven och Bella :D Jag hoppas att regnskurarna försvinner så att du kan komma ut på diverse äventyr. I morgon tar jag tåget söderut för att gå på bröllop på söndag. Sedan åker jag hem igen på måndag. Det ska bli kul att träffa en stor del av släkten :D

    SvarSlett
  6. They are lovely sleeping together. It is very hot here and forecast to be even hotter on Monday, and maybe break temperature records. It is too hot to sleep at night, and that makes me grumpy.

    SvarSlett
  7. Oh my goodness, they are adorable and so precious together!

    SvarSlett
  8. What an adorable pair. I find it a challenge creating a photo that says more than 1000 words, but you've done it so well in the fourth photo version.

    SvarSlett
  9. What a sweet dog and I love the cat with dog photos! Sweet!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...