søndag 17. juli 2022

Urbane Totninger Sommershow

 Viken II mjøsa

Det så lenge ut til at det ikke skulle bli noe sommershow i år. Jeg har vel vært på de 10 siste tror jeg. I år hadde de 15 års jubileum. Jeg var litt seint ute med å bestille billetter, så det var bare ledig helt på siden og bakerst. Jeg slo egentlig fra meg tanken, for Kjersti jobber jo noen lørdager og om vi skulle kombinere det med en runde på Mjøsa med Skibladner så kokte det litt bort i kålen. Men for et par uker siden så jeg at de hadde lagt ut ekstra show. Så ble det tur til Kapp av like vel i år.


Jeg dro til Kjersti ved fem tiden så vi kunne spise litt middag først. Showet startet ikke før klokka ni, så vi vå årets aller siste sommershow. Det er en stund siden jeg og Kjersti har vært ute på noe, så det var jammen på tide. 

middag grillspyd

Vi stoppet på Viken II på Evjua camping hvor vi kjøpte oss mixet grillspyd. Det var utrolig godt, og vi ble skikkelig mette. Om du er på de kanter så anbefaler jeg et stopp. Jeg og Helle spiste der før showet i fjor og de skuffet ikke i år heller. Det var forholdsvis mye folk, så vi hadde valget mellom takterrassen eller inne. Kunne fot bli litt kaldt på taket uten tak over eller noe levegger.


Det ble litt å vente, men vi hadde god tid. Vi har jo litt å skravle om hver gang vi møtes, så det var ikke det det skulle stå på.

kapp

Etter middagen var det godt å gå en liten runde etter lang biltur og sittet rolig til bords. Utrolig mange store båter. Veldig store båter som sikkert er svindyre for en forholdsvis kort sesong. Om en strekker seg velvillig, fra mai til september. Ei hytte kan du tros alt bruke hele året. 

mjøsa kapp

Når det nærmet seg så gikk vi opp igjen fra moloen og jammen fikk jeg ikke Kjersti til å posere på bilde. Det er ingen hverdagskost, så det var bare å knipse løs så lenge det innfallet varte.

mjøsa kapp

Vi er omtrent like glade i å bli tatt biler av begge to, så jeg måtte til pers jeg også. Bildene blir jo bra i bra omgivelser.

mjøsa kapp

Kjersti er flink fotograf også.

urbane totninger

Billettt på første rad var litt vel nære, første rad i fjor med delvis restriksjoner var en mer behagelig opplevelse. Nå satt vi praktisk talt med knea i scenekanten.

urbane totninger

Showet hadde mang gullkorn og mye å le av, men tidenes beste som mange vil ha det til, nei det er jeg slett ikke så sikker på at det var. 

urbane totninger kapp

Med Koss til kvelds og endel andre parodier på tv-program så var det mye å le av.

håkon skaug

Håkon Skaug er revyens beste karakter synes jeg. Hans gull korn om kjærlighetslivet og datingoppleselser har jeg sans for. Når han spiller dart med mor si ute i hagen. Mora har både Alzheimer og Parkinson. Så når Amors pil traff han rett ved hjertet, da gjorde det skikkelig vondt altså!



2 kommentarer:

  1. I'm glad you got to go and it looks like a really fun time. The food looked terrific!

    SvarSlett
  2. Perfekt att det blev en extra show och att ni fick en så fin kväll med massor med god mat och kul revy. Jag fick nästan lite ont i nacken bara av att tänka på att sitta där på första bänkraden men jag hoppas att era nackar klarade sig bra.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...