fredag 8. juli 2022

Daisy holder helga musefri

 pus katt pusekatt kattepus

Så var det helg igjen og jeg har noen planer. Litt væravhengig, men det kan bli en spennende helg. Daisy gjør jobben for å betale for kost og losji. Så nå kan hun sove og spise resten av helga. Jeg har ikke tenkt meg på musejakt i helga, egentlig ikke noe annen jakt heller.

pus katt pusekatt kattepus

Nå som det har vært litt regnværsdager så har hun ikke vært så hippen på å være ute om natta. Men det ender stort sett med at hun skal ut når jeg skal legge meg til kvelds. På morgenen sitter hun og Lurven lettere småvåte på verandaen og klager på at jeg står opp alt for seint! Oliver hopper bare inn soveromsvinduet hos mamma og pappa og strekker seg ut i senga om han føler for det.

pus katt pusekatt kattepus

Bare de holder seg unna fuglene så er det greit, de kan holde seg til mus og andre ekle krek.

pus katt pusekatt kattepus

Lurven og Oliver er litt misunnelige når Daisy kommer bærende med mus, men de prøver ikke å ta den fra henne. De er flinke til å respektere hverandres fangst. Det er bare Bella som ikke er det. Hun kan gå rett bort til en av kattene og snappe musa ut av munnen deres. Sikkert spennende med noen hun ikke klarer å fange selv.

pus katt pusekatt kattepus

På Rusta hadde de solcellekatter, så da ble det en av hver da...

pus katt pusekatt kattepus

Ligner litt på Oliver da, og personligheten ser ut til å stemme også.

pus katt pusekatt kattepus

Daisy og Lurven lignet ikke så mye, men de fikk plass sammen med marihønene på kanten ved inngangen. Matvrak er de jo og de tar jo egentlig livet veldig med ro.

pus katt pusekatt kattepus

Når jeg er en liten runde hjemme her med fotoapparatet så henger Lurven seg med. Spiller litt uinteressert, men lunter etter for ikke å gå glipp av noe.

pus katt pusekatt kattepus

Jeg prøvde å få han til å posere litt i kløverenga, men det var ikke fult så enkelt som jeg hadde tenkt. Til slutt lå han rolig i det minste, men bildet kunne nok blitt bedre før han ble lei.

pus katt pusekatt kattepus

Etter hvert resignerte han og ventet på at jeg skulle gå videre.

pus katt pusekatt kattepus

Bella var i nærheten, så han måtte følge med på henne også. Det hender hun kommer byksende for å leike. Til tider blir det litt røff leik for kattene. Hun veier tross alt noen kilo mer enn dem.

pus katt pusekatt kattepus

Utrolig mange pusekatter som har sine egne blogger og instagramkontoer har jeg sett. Jeg foretrekker å holde det enkelt på blogg, så alle de firbeinte har samme blogg. Jeg kunne jo skaffet meg mye jobb med å laget en til hver. Bella har egen instagram, jeg tenkte det hadde vært kjekt om det ble valpe. Men valpebilder er vel et kjærkommet innlegg uansett hva du er inne her å titter etter. Venter på løpetiden i slutten av året og krysser fingrene for mer hell og lykke da. 

pus katt pusekatt kattepus

Langs veikanten er det et hav av forskjellige blomster, så det er bare å plukke med seg, eller nyte turen bortover jordene mot naboene.

pus katt pusekatt kattepus

Nyt helga! Det skal jeg, så får du følge med utover i uka på hva vi har funnet på.

pus katt pusekatt kattepus



Feline Friday is simple to join. All you have to do is: Post a picture, drawing, cartoon or video of a cat (They may be silly or cute). One thing for sure is this is a fun and easy meme to do. So come and join us in Feline Friday. What better way to start the weekend than with a feline!

9 kommentarer:

  1. What a nice post they know their the boss lol

    The ladybirds photo made me laugh and the one above it those eyes hahah!

    Have a mouselesstastic weekend 👍

    SvarSlett
  2. Well done Daisy! Good catch. Love those solar lights, they are all very cute.

    SvarSlett
  3. Cats are so mysterious. I love all things feline. Beautiful flowers too.

    Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

    Have a purrfect Feline Friday and weekend, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

    SvarSlett
  4. What a fun post of your beautiful felines. I agree let them share with you.
    Daisy sleep well you have been busy
    Happy Friday
    Cecilia

    SvarSlett
  5. Daisy var nog riktigt stolt över sin fångst och hon fick sin belöning i skrovmålet :D Men att Bella vill ha möss trodde jag inte. Hon kanske bara ville leka med den eller så har hon lärt sig av katterna att det är gott med möss. Hur som helst så är det alltid kul att få se både katterna och hundarna på bild :D

    SvarSlett
  6. Your kitties are lovely and Daisy sure is the mighty hunter! I hope you all have fun, fun, fun!

    SvarSlett
  7. We loved seeing the photos of your cats. Pereict for feline Friday. Our cats get to go out and hunt too as we live in a rural village. Our Neighbors Mr F and Mr D LOVE Kozmo and Marv spending time in their gardens decimating the vole, mole and field mouse population. I love your Cat night lights! Ours are the standard - I should look for new ones! Thanks for sharing and thanks for visiting! The Cat Mom Barb

    SvarSlett
  8. Such lovely cats! Our Lucy has only caught 2 mice- but she continues to look for one! Have a great weekend!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...