onsdag 16. november 2022

Bestemors lille due

min lille due

En aktiv hverdag har fått en til som skal ha oppmerksomhet, og av erfaring så får man tid til det man har virkelig lyst til. Jeg har alltid hatt en aktiv hverdag, kanskje med forskjellige temaer til tider. Men man har fått tid til det man har lyst til. Jeg har bodd med en som kjørte langtransport med trailer, tre unger, 5-6 hunder og jobbet 80%. I helgene holdt jeg på med hundeutstilling og det var jeg som gjorde alt hjemme her, både inne og ute.

min lille due

Jeg har ikke 5-6 hunder lenger, men 2-3. Jeg har ikke noen som kjører langtransport, men klarer meg helt selv. Jeg har ikke tre unger lenger, jeg har unger da, men de har passert 20 år og flyttet hjemmefra. Jeg jobber ikke 80% lenger, men 100%.  Jeg har byttet ut hundeutstillinger i helgene med turer i skauen og på fjellet. Så sånn sett så skulle jeg ha mye bedre tid nå enn jeg noen gang har hatt. 

min lille due

Så hva vil man med livet sitt det neste året... Når det nærmer seg ett nytt år pleier jeg å tenke over hva som har vært bra og hva som jeg ikke skal ta med meg til neste åt. Jeg vet det er mange som ikke har trua på nyttårsforsetter og ting i den gata, men jeg tror det er sunt å ta et lite overblikk over livet. Hva en vil og hvor en vil bevege seg videre. Hva en vil beholde og hva en vil forlate. Bestemors lille due skal ha en plass i 2023 også... men dette skal ikke bli en bestemorblogg, det skal fortsatt være min hverdag med turer, katter, hunder og andre mer eller mindre impulsive handlinger.

min lille due6 kommentarer:

 1. What a cutie pie. Babies are just the very best and they steal our hearts immediately.

  Have a fabulous day and rest of the week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

  SvarSlett
 2. Så søt da! Babyer er bare så nydelige.

  SvarSlett
 3. Your reflection on New Year's, things to keep and plan and things to let go - I love that thought. The best for you for this coming new year. Jack

  SvarSlett
 4. Such a wee cutie, totally adorable!

  SvarSlett
 5. Hey, thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

  SvarSlett
 6. Ett jättegrattis till både dig och föräldrarna till den lilla sötnosen. Vilken lycka att få bli farmor :D

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...