torsdag 17. november 2022

Nok en dag

 kjøpesenter

Det nærmer seg julebord på jobben. Både kjole og sko er ankommet fra fjerne himmelstrøk, men jeg måtte jo ha litt stæsj også. Etter jobb i går ble det handling på Kuben. Jeg handler veldig sjelden i fysiske butikker. Netthandel er en helt utrolig knall oppfinnelse. 

kjøpesenter

Stay-ups er tydeligvis en gammeldags kjerring ting, for de er slett ikke noe enkel sak å få tak i. Fant noen på nettet også, men de ble temmelig dyre om en kun skulle kjøpe de. Jeg endte til slutt opp med å finne et par i en klesbutikk for "den eldre garde", er det ikke det de så pent sier?

kjøpesenter

Jeg tok en liten runde i når jeg først var på kjøpesenteret og var på jakt etter Normal butikken for å få det siste stæsjet. Leite etter en butikk når det er i overkant mye folk virker dårlig, jeg hater kjøpesentere og ikke minst kø i kassa. Jeg ringte Patran for en grei veibeskrivelse til riktig etasje i det minste. Med de to sakene jeg trengte og noe ekstra småting så bar det til bilen.

kiwi

Tror også jeg fortsetter med matbutikker og netthandel fremover også. Mat går det nemlig ikke ann å handle på nettet. Vi har begynt å bruke ODA på jobben for mat til kantina. De er rett og slett ubrukelige, så hadde det vært opp til meg så hadde vi kuttet det ut. Plutselig får vi ikke alt vi har bestilt, så er det elendige grønsaker og frukt, skvisa tomater og halvråtten salat. Ikke noe problem å få igjen pengene, men det er ikke pengene jeg trenger, jeg trenger varen.

kiwi

I kassa tippet jeg Lotto med Joker for 5 uker. Jeg pakket sammen varene og trillet de ut i bilen. Man rekker ikke stort nå om dagen i dagslys. Innen jeg var på vei hjem så hadde det begynt å mørkne. Innen jeg var hjemme så var det stup mørkt og klokka var bare fem.

min lille due

Jeg stakk en liten tur innom Dua mi, for å levere et par småting som havnet i handlekurven på Kuben. Hun bare sov det kvarteret jeg var det.

hamburger

Hjemme ble det laget hamburgere og jeg startet opp på sesong 4 av "Manifestet"





2 kommentarer:

  1. Å bli født er nok en stor påkjenning, for de fleste nyfødte babyer sover mye den første tiden.

    SvarSlett
  2. That burger sure looks good. Funny, we were watching Manifesto tonight. We watched it when it was first on but we watched it again waiting for Season 5 to drop.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...