mandag 21. november 2022

Skautur

kantarell

Høstens siste kantarell prøver å gjemme seg for både kuldegrader og snøen som kommer. 

 skautur

Alle fortjener en siste tur i skauen, bare nyte naturen og alle luktene som noen andre har etterlatt der. En siste tur med lykke før dagene ikke finnes lenger. Et langt liv som ebber ut. Et liv som ikke bare har vært til glede, i alle fall ikke i det siste.

skautur

Kort oppsummert. Hunder skal ha et verdig liv og det har ikke Ronja lenger. Men en siste dag skal hun ha i skauen. En siste dag med glede og frihet. 

skautur

Mange gode minner opp gjennom nesten elleve år.

skautur

Jeg kunne tenke meg snø nå. I det minste kuldegrader. Vår og høst er ikke akkurat optimale årstider for hundehold. Det er gjerne mye både søle og kline alle steder enn på asfalt.

skautur

Det er veldig greit da, for hundene får nok av drikke og våte labber. Synd labbene ikke forblir like reine på vei hjem.

skautur

Jeg liker naturens gang når jeg tar bilder. Våren når alt spirer og en ser etter den ene vårblomsten etter den andre. Sommeren med flere forandringer, varme og bading. Så kommer høsten og alt visner og forfaller før det blir dekket av årets første snø, og vinteren er et faktum

skautur

Høsten er tiden da naturen går inn i dvale og man legger planer for våren og neste sommer. Høsten og vinteren er tiden for ettertanke og planer. 

skautur

Det er bare å nyte høsten uten snø, så en kan gå hvor en vil i skauen, både lange og korte turer. Det blir en vinter uten Ronja, men forhåpentligvis blir det en bra vinter. Sorg er en forbigående sak som blir svakere og mildere etter som tiden går. 

skautur

En må huske de gode minnene som har vært og lage nye gode minner med de som er igjen.

piggsopp

Fra jord er du kommet, til jord skal du bli, fra jord skal du igjen oppstå.

skautur

Bella sjekker om isen holder.

skautur

Det gjorden den ikke...

skautur

Det er mye å lukte på i skauen. Nå på høsten er det både jegere og jakthunder som er i de samme områdene som oss. Skauen er stor og er til for å deles.

skautur

Vann er vann om man er tørst.

skautur




4 kommentarer:

  1. Jeg føler med deg, for det er så vondt når en må ta den avgjørelsen. Men et kjært dyr fortjener ikke å lide, så da er det bare å bestemme seg uansett hvor vondt det gjør.

    SvarSlett
  2. Ja, hundar ska ha ett värdigt liv och det är ett stort ansvar som hundägare att ta det svåra beslutet när det är dags. Din flock minskar. När jag började följa dig hade du fem hundar men inga katter så egentligen har den inte minskat i antal. Sorgen kommer man inte ifrån men jag tror inte att det är önskvärt heller. Det måste få ta tid för att man sedan ska kunna gå vidare. Härligt för Ronja att få en sista fin skogsrunda <3

    SvarSlett
  3. I'm so sorry to hear that about dear Ronja, it's never easy even though it's the right thing. Hugs to you and that sweet pup from all of us.

    SvarSlett
  4. I remember that last day for our sweet Angel Little Bit. It was the best day she'd had for a very long time. The next morning she was gone. Big healing hugs.

    Thank you for joining the Happy Tuesday Blog Hop.

    Have a fabulous Happy Tuesday, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...