søndag 6. november 2022

Uka som gikk

halloween

 Mandag var det halloween, men vi hadde tjuvstartet litt på torsdag allerede på jobben. På mandag fikk vi ikke stort annet enn brød fra handlelista fra ODA. De hadde såkalt hatt et lite uhell på kjøle og fryselageret sitt, så da var det greit at vi hadde litt rester fra sist uke.

halloween

Evy hadde virkelig lagt seg i selen for å lage det hyggelig for oss alle sammen. Bakt haloween muffins og spøkelsesgele.

halloween

Det er ikke mye som skal til for å gjøre en liten ting ekstra som har stor betydning i etterkant.

halloween

Halloween feiring med loddsalg og trekning. Jeg pleier ikke kjøpe lodder på disse trekningene, det er veldig sjelden jeg kjøper lodd egentlig. Jeg strekker meg til flax lodd på en måte.

armbånd

På tirsdag fikk jeg to pakker i posten. Ei som er julegave og ei som var til meg. Jeg har kjøpt meg en andel i en GPS-sporet Isbjørn. Jeg har kjøpt en havskilpadde også, men den har ikke kommet ennå. Har du lyst på din egen kan du gå inn på Noahra. Armbåndet var forholdsvis tungt, så plastikk er det ikke laget av. Har tro på at det er laget av steiner som det står i reklamen.

isbjørn

Det er sikkert en drøss med andre som har en andel i samme isbjørnen, men jeg syntes armbåndet var fint og det er litt gøy å gå inn på en QR-kode for å sjekke hvor min isbjørn er akkurat nå liksom. Jeg stusset litt når jeg gikk inn på den siden, for all trackingen var ute i havet. Trodde kanskje ikke isbjørnen svømte rundt hele tiden over så store områder, eller kanskje havet er frosset til is der nå? Må sjekke det litt mer har jeg en følelse av. 


Utenfor mitt vindu regner det onsdag, store tunge våte regndrypp. Bladene har falt av trærne og det er mørkt og trist ute.

katt pus pusekatt kattepus

Etter jobb ble det litt opphold innimellom, så det ble en liten runde oppe i havna og Oliver slo følge.

adventskalender

Torsdag bøttet regnet ned fremdeles, så det ble bare en runde i havna mens fiskegratengen stekte seg selv i ovnen. Etter jobb måtte jeg handle litt, kjekt å fylle opp kjøleskapet en torsdag isteden for fredag ettermiddag. Jeg måtte innom på Sparkjøp og investere i en adventskalender til hver av jentene på jobb.


Fredag bøttet regnet ned igjen og det ble en helt rolig kveld på gjengen. Jeg hadde en dubb på sofaen etter middagen som var fiskegratengrester fra torsdag. På kvelden startet jeg på ei ny bok og etterpå ble det litt tv-titting. Et gløtt på Hr Yr før jeg la meg for å se om jeg kunne finne på noe lurt i helga.

jernbanebru

Lørdag ble det tur til Hensfossen på Ronja og Bella. Jeg måtte en liten tur på butikken for å kjøpe litt drikke til planlagt tur med Inger Synøve og gutta på søndag. Jeg har lenge tenkt å gå elvelangs for å se på fossene oppover Begna, dermed ble det tur til Hensfossen lørdag. Når du leser dette søndag ettermiddag har jeg nok ikke kommet hjem fra fjellturen, så det får du se bilde av en annen dag. Lad opp til en ny arbeidsuke, nå er det snart juleferie. En drøy måned er mye gjort.


2 kommentarer:

  1. Ja, det har bøttet ned omtrent hver dag her også, og i natt skal det komme ekstra mye regn igjen...
    Oliver er så fin der han går, og hundene ligger i kjent positur. Det er veldig hyggelig å ha dyr!

    SvarSlett
  2. I love the Halloween food, the muffins sure look great. I'm glad Halloween was a fun one!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...