tirsdag 30. januar 2024

Noen dager bare er sånn

 lunsj

Ja noen dager går ingenting etter planen i det hele tatt. Det var veldig rolig på jobb, mange var hjemme så da blir man ikke forstyrret når man jobber. Da får man gjort mye og når det ikke er mange som skal ha ordnet noe, ja da kunne man nyte lunsjen når den tiden kom. 

frøkatalog

Siden vi har annonsert i frøkatalogen får vi en tilsendt i posten. Disse selger til gartnerier og andre store aktører. Men det er mye fine blomster og andre grønnsaker og urter man kan få kjøpt der.

frøkatalog

Jeg skjønner jo egentlig hvorfor jeg ikke har så bugnende hage, for hver enkelt blomst skal jo ha sin egen sekk med jord. Egen jord til urner, grønnsaker, planter, Rododendron, Blåbær, Pelargoniajord, til og med petuniaene skal ha egen jord.

frøkatalog

Pakningsstørrelsen på frø er alt fra 1 kilo til 100 kilos sekker.

kveldstur

 Jeg plukket opp Sofie i barnehagen i dag og kjørte henne hjem. Kenneth skulle ha skiene sine, så i går kveld ble det leiting med lommelykt i uthuset for å se om jeg fant hans skier.  Ingrid har fått sansen for skiturer hun også, så nå er det ikke bare jeg som tar med Pink på skitur. Ski er en veldig anvendelig måte  å komme seg ut og ha litt aktivitet om vinteren.

kveldstur

Siden mine ikke gidder løpe, så ble det en tur på beina i kveld. Jeg skulle egentlig gå tur med ei som bor på andre siden av elva, men hun hadde blitt etterlyst til et møte hun ikke hadde fått innkalling til. Jeg sto ikke å ventet på henne, men gikk henne i møte. Hun er 99% forsinket når vi skal på tur. I kveld møtte jeg henne kjørende et kvarters tid etter at vi egentlig skulle møttes. Da for det første sa hun at hun måtte på møte, så jeg tror nok hun hadde glemt at hun egentlig skulle på tur med meg. Det er heller ikke første gangen. 


9 kommentarer:

  1. Det må jo være et angro firma som selger frøpakninger i kilovis. Ja, det er snart jord for hver eneste blomst som finnes. Helt unødvendig i de fleste tilfeller. Bortsett fra Rhododendron jord da.

    SvarSlett
  2. Nå har jeg bestemt meg for å lage en koselig og frodig krok nederst i hagen, så jeg må nok begynne å studere frøkataloger… Plutselig er det vår! En jeg håper vi rekker noen skiturer sammen først 😅 - Nøve

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi holder jo skisesongen til nærmere juni, så noen turer må vi jo få til :)

      Slett
  3. For not going as planned it looks like everything worked out nicely.

    SvarSlett
  4. I love how active you try to be! You're so inspiring, Lilian. :)
    Enjoy your winter. Take care.

    SvarSlett
  5. Some people simply cannot be on time, I'm not sure why.

    You have wonderful exercise partners.

    SvarSlett
  6. Det kanske är tur att jag aldrig har vetat om allt som krävs för att få fina blommor och grönsaker :D Det har blivit samma jord till allt. Men det hade nog blivit bättre med mer kunskap :D

    SvarSlett
  7. I know people that are never on time.

    I'm so ready for spring. I'm tired of the cold and the rain.

    Thank you for joining the Wordless Wednesday Blog Hop.

    Have a fabulous Wordless Wednesday. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  8. When I see seed packets and plant catalogs, I also get in the mood for spring and gardening. But it still takes time. I don't think you need separate soil for each plant - the most important thing is good compost - and sometimes sand (for herbs). Your dogs are sweet snow companions!
    I now say goodbye and start my recently announced blog break 😘 - with one more “last posting before” and warm greetings 🙋. Stay healthy - we'll read again!
    All the best, Traude
    https://rostrose.blogspot.com/2024/01/im-zoo-mit-dem-enkel-weitere-ausfluge.html

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...