lørdag 20. januar 2024

Ekstremt rolig dag

 

Ett foto i timmen... Sidan som alltså går ut på att man dokumenterar sin dag med ett foto i timmen. Den har funnits på nätet sedan mars 2004 och du kan läsa mera om det hela på sidan Info du hittar i menyn här intill. Här hittar du kommande dagar också.


Mildværet som var spådd i helga har blitt forskjøvet til mandag ettermiddag. Kanskje det ikke kommer da heller? Patran er på besøk i helga, men skulle jobbe i dag, så jeg lånte bort bilen min. Enklere med den når det er så kaldt. 


Klart når det er så kaldt så er det helt greit å holde seg hjemme og fyre i ovnen. Ikke engang hundene maser om å få lang tur.


Siden jeg ikke har vann i helga, så blir det ikke noe lesing i badekaret som jeg pleier å gjøre. Så da ble det lesing i sofaen isteden. Ja noe må man jo finne på når man skal være inne.


Etter en helt tragisk klementin sesong i jula med klementinbåter fulle av steiner, var det godt å spise årets appelsin. Gode og søte uten en eneste stein. Appelsiner blir det flere av i vinter!


Jeg holder altså fortsatt på med snøsmelting, men nå tror jeg det holder til jeg får tilbake vannet. Jeg hadde med meg 4 kanner vann fra jobb og ei som pappa kom med. Så skal jeg jo tidlig på jobbe på mandag. Balja rommer ca 40 liter. Man bruker ikke så mye vann når man ikke skal dusje, bade, eller vaske noe. Det er liksom bare til doen det går ei bøtte i slengen.


Siden det ble sein frokost, ble det litt sein lunsj også. Hjemmelaget eplesyltetøy og kald melk skal en slett ikke kimse av.


Utover dagen kom skyene, men temperaturen holdt seg fremdeles kald. 


På ettermiddagen ble det litt tv-titting, det er god kombinasjon med kattekos. Lurven blir aldri fornøyd, så kan det aldri bli nok kos.


I helgene, særlig før det blir kvelden er det mye repriser av det som har blitt sendt tidligere i uka. Så jeg endte opp med å lese mer i boka jeg fikk av Patran til jul. Den var litt seig i starten med forferdelig mye deltaljer, men den har kommet seg etter hvert.


Jeg skjønte at det ikke kom til å skje veldig mye mer i dag, så det var bare å starte opp med dette innlegget.


Litt mat til kvelds, så får jeg se om jeg legger meg tidlig og leser mer, eller jeg blir sittende oppe og se på tv. Patran kommer nok seint hjem fra jobb. Hos EFIT kan du se flere som har lagt ut bilder iløpet av dagen sin. Kanskje det har skjedd mer der enn hos meg...


10 kommentarer:

  1. Tack och lov att åtminstone bilen startade. Du har kallare hos dig än vad det är här (igår kväll -18,9), men jag har både varm- och kallt vatten och kan tina upp i badkaret varje dag. Hoppas verkligen att du snart får tillbaka vatten och slipper smälta snö. Och så hoppas jag också på plusgrader nästa vecka:-)

    SvarSlett
  2. Hahaha, jag tänkte först att rolig betyder samma som på svenska men jag kom fort på att nej, det var en annan betydelse här. Det visste jag ju men det tog ändå en stund innan poletten föll ner :D Trist att du inte kan bada men snart ska det kanske ordna sig. Bra att snön kommer till användning även inomhus men kanske det mesta vattnet kommer från jobbet eller dina föräldrar.

    SvarSlett
  3. What a fulfilling day you had!

    SvarSlett
  4. It looks like you've been pretty busy for a quiet day. Your food sure does look good!

    SvarSlett
  5. Hej! Inne och kikar på dina bilder! Kul att du har börjat vara med igen! // Kram Anna

    SvarSlett
  6. Glömde skicka med adressen till bloggen min :D

    SvarSlett
  7. Ett foto i timmen, jaså finns det ännu! Jag har varit med ett par gånger vill jag minnas, men det är längesen! Kul idé ju, kanske borde hoppa på det nån gång igen!
    Ha en skön söndag!
    Kram Gunilla

    SvarSlett
  8. We are glad you have a means of water. Food looks lovely and the cuddles from your cat an absolute must in front of the fire.
    Hopefully things will warm up all about you and you get the water back on soon.
    ERin

    SvarSlett
  9. It looks like you had a nice, quiet day. Sometimes those are needed.

    SvarSlett
  10. Äntligen är jag här och läser din EFIT. Så kallt du hade det och inget vatten om jag förstod rätt? Hur går det för dina hundar då? Nog är det en lång vinter denna gång!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...