lørdag 20. april 2024

Hund kidnappet på Hensmoen

kongepuddel hensmoen

Pelle etterlyst for manglende tilstedeværelse i eiers nærvær!

 på jobb kongepuddel


Pelle var med på jobb på tirsdag da han hadde time hos dyrlegen for sjekk av ørene. Siden det er både flytting av hall, sykdom og biler som skal både lastes og losses, så engasjerte jeg meg litt i lufting i dag. 

kongepuddel hensmoen

Pelle virrer litt mer enn mine når vi er på tur, men jeg var jo på bytur med Pelle tidligere, så det var ikke noe nytt.

kongepuddel hensmoen

Jeg var innom og skulle hente faktureringsgrunnlag og da ble Pelle helt i hundre når han så meg, så da var det ikke bare å lukke døra og gå igjen. Det syntes ikke Pelle i alle fall. Så jeg tok han med inn på mitt kontor. 

kongepuddel hensmoen

Sendte bare ei melding til Glenn, men han sjekket jo ikke telefonen sin. Jeg visste ikke at Pelle skulle til dyrlegen, så da ble det litt desperat leiting etter Pelle. Mange var involvert og de klødde seg litt i hodet da både bikkja og båndet var borte fra ekspedisjonen og dørene fremdeles var igjen. 

kongepuddel hensmoen

Jeg og Pelle var bare litt nysgjerrige vi og fulgte med på heisingen av hallen som var flyttet fra en side av bygget til den andre siden. Pelle var virkelig nysgjerrig. Jungeltelegrafen gikk for fult både på kontorer og i fabrikken og brått ble vi oppdaget.

hestehov

Det ble ikke utlovet noen dusør så jeg ble ikke rik på tirsdag heller. Da er det bare å krysse fingrene for lottoen i kveld.

kongepuddel hensmoen

Pelle har skjønt at folk betyr potensielle klømaskiner. Men å følge etter noen som kjører truck for at han kanskje skal bli snakket til, det får han overtale Glenn til å holde på med.

kongepuddel hensmoen

Det ble en liten luftetur etter lunsj også, før jeg dro hjem for å gå tur med mine egne hunder. Så tirsdag ble en aktiv dag. Ettermiddag ble det kos med middag  på verandaen. Jeg nyter hvert måltid jeg kan spise ute.


5 kommentarer:

  1. Du må nok melde fra hvor du går, og med hvilken hund! :)

    SvarSlett
  2. Pelle is a good looking dog and out walking is better than going to the Vet.

    SvarSlett
  3. Jag blev först rädd att det var på riktigt och det var en lättnad att läsa att det bara var du och Pelle som var på äventyr tillsammans. Du lämnade ju faktiskt ett meddelande men kanske hade en lapp fastsatt på datorn varit lättare att se :D Nåja, allt gick ju bra.

    SvarSlett
  4. Pelle er veldig glad i Lillian som gidder å gå turer med han ❤️

    SvarSlett
  5. He's a lovely dog, I am thinking anyone would enjoy a walk with him.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...