torsdag 7. april 2022

I takknemlighetens navn

 leonberger

Glad mandag har jeg jo hatt til tider, men når Brian, Seal og Simon har noe de kaller "Thankful Thursday Blog Hop", så da kan en jo hekte seg på der denne uka. Stort sett så handler jo denne bloggen om turer og firbeinte, så da er det bare å joine selskapet. Man kan jo ikke annet enn å nyte naturen med hunder og fotoapparatet.

istapper

Det er mye å være takknemlig for nå. Sørlig alle fridagene som er i forbindelse med påsken. Jeg har tatt noen feriedager så det blir over ei uke med fri. Håpe på fint vær, for planene er mange. 

istapper

Etter påske pleier det å bli vår for fult, så da får en på sommerdekk på bilen. Jeg har planer om litt stolpejakt framover, da er det greit å ikke kjøre med pigger. Så at det skulle vøre stolpejakt fra mai i Hønefoss og på Jevnaker. 

istapper

Nå som det har blitt kvelden kan jeg si at jeg er glad for at jeg har reinvasket hus til helga. Det er en stund side jeg vasket ordentlig, for det har vært så sølete ute på gårdsplassen. Og med tre hunder som går ut og inn noen ganger iløpet av en dag. Ja da er det egentlig liten vits i å løpe rundt med vaskebøtta og moppen.

istapper

Jeg er glad Patran har valgt å tilbringe helga her, så etter jobben i dag var jeg innom på butikken og handlet inn middager for resten av uka. Da kan jeg gå inn i ferien etter en dag til med innsats, med fult kjøleskap og reine golv.

istapper

Når alle sånne må ting er unnagjort, da kan en nyte alle tingene en vil gjøre. Har en liten misstanke om at Hailey drar i vei med løpetid snart. Otto var veldig interessert sist vi var ute på tur, så i helga blir nok Hailey hjemme når Otto skal trimmes. Så blir det en runde oppover Holleia på henne etterpå.

istapper

Har sjekket ut noen turmål, og fått bekreftet at veien er så si bar. Så kanskje det blir tur over helga. Jeg har jo fri. Ikke sikkert Patran gidder være her hele påsken, så da må jeg jo ha noe å finne på. Egentlig skulle vel påske vært dobbelt så lang også om jeg skulle fått tid til alt.

istapper

Jeg er takknemlig for at det er påskeferie, det fortjener jeg nå!

istapper

Jeg skal ta mange bilder i påsken. Det trenger ikke være fint vær for å ta bra biler.

leonberger

Tipper Bella er ganske takknemlig for at jeg har ferie nesteuke også. Da er det ingen hundegård på dem. Da blir det full fart mye av dagen.

pollen

Men dette er jeg ikke hverken glad eller takknemlig for. Men det er absolutt den tiden av året, så da går jeg vel for at jeg er takknemlig for at den forhåpentligvis snart er ferdig.

istapper

Fremdeles er det mange flotte is skulpturer i bekkene oppe i skauen.

istapper

Ikke så store som de var i tunnelen, en det er like mange detaljer på disse her.

istapper

I elva har det smeltet såpass at det kun er et fåtall med istapper igjen.

istapper

Om du kjenner på disse med fingrene så er de utrolig glatte og ingen skarpe kanter.

istapper

Det er mye pent å ta bilde av om en tar seg tid til å se seg litt rundt. Holder kamera i litt uvanlig vinkel og ikke minst gidder å bøye knærne litt. Det er et hav av bilder som er tilnærmet ødelagt av å bli knipset i feil vinkel. Da blir hele bildet i merkelige popisisjoner. 

leonberger cocker spaniel

Utrolig hvor samspilte hunder er på tur når det dukker opp noen gode lukter.

leonberger cocker spaniel

Nyt påsken, legg planer om så planene ikke er mer enn å nyte dagene som kommer.

leonberger cocker spaniel

4 kommentarer:

  1. How wonderful you'll have a long holiday this Easter. I know you'll be all over the place with your furbabes.

    Have a fabulous Thankful Thursday, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

    SvarSlett
  2. The ice formations are sure pretty but way too cold for us. Your dogs are beautiful and they sure will enjoy having you home. Thanks for joining our Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  3. Flotte bilder både av hunder og isformasjoner.
    God påskeferie!

    SvarSlett
  4. Du vet ju att jag gillar is och alla formationer den bildar så nu har jag bläddrat och njutit :D Rena golv och fullt i kylskåpet låter som en väldigt bra början på en ledighet. Jag hoppas du slipper leriga vägar och smutsiga hundar några dagar nu så att golven får vara rena ett tag. Härligt med en lång påskledighet och jag önskar dig många fina turer med fint väder :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...