søndag 17. april 2022

Påskeutstillingen Vikersund Hoppsenter

 leonberger

Man merket at alt ikke gikk helt på rutine lenger. Det er lenge siden  jeg har vært på utstilling to dager etter hverandre nå. Jeg begynner jo å bli vant til å bare ha med en på utstilling, men i påsken ble det to dager etter hverandre. Bella er jo bare helt vidunderlig å ha med seg rundt. 


Påskeaften fikk Bella sitt andre cert og nå må vi melde på NKK utstillinger slik at vi kan jakte på stor certet. Det blir nok ikke før etter valpene til høsten. 

leonberger

Første påskedag kunne vi egentlig blitt hjemme, men slikt vet man ikke på forhånd. Dommerne har forskjellig smak, akkurat som alle andre har sin.


Det som er fint med tidlig oppmøte og rask retrett, så rekker en plenty andre ting i løpet av dagen. Patran stakk innom på påskeaften også, men ble ikke fristet til å være med på utstilling dagen etter. Hun er slett ikke like ivrig som Merethe var på utstillinger. Synd Merethe bor et stykke unna og i tillegg jobber enkelte helger. Ellers hadde jeg kanskje fått lurt henne med igjen.

tulipaner

Før jeg gikk ut i påskeferie fik jeg en stor bukett tulipaner av ei på jobben. De har holdt seg utrolig godt og blomstrer ennå. Det er stor forskjell på hvor lenge tulipaner holder seg fine.

tulipaner

Denne påsken har har jo vært helt utrolig værmessig. Bare en dag med regn og en som var overskyet, men huden trenger litt pause fra sola og da kan en ha inne aktivitet med god samvittighet.

tulipaner

Planen i morgen er vel å starte så smått inne i drivhuset. Ta vekk alle døde panter etter vinteren og hakke opp slik at jorden blir porøs og anvendelig igjen. Hittil har tolv tomatfrø og salaten spiret, så litt er det da håp om å få spist iløpet av sommeren. Ser ut som alle de forskjellige typene av tomater har spiret, så da blir det både størrelse og maksvariasjoner.

tulipaner

I kveld tenkte jeg å gå gjennom alle bildene som ikke har kommet fram ennå. Jeg har jo vært på noen turer både i nærmiljøet og litt nye steder. Alltid artig å se om man finner nye steder man ønsker å dra tilbake til.

tulipaner

Jeg koset meg på utstillingen, der var det endel kjente som en ikke har snakket med de siste årene og noen som det ikke var fult så lenge siden jeg hadde snakket med. Hyggelig å skravle litt hund og annet sosialt. På en måte har denne påsken kjentes veldig lang ut, for jeg har gjort så mye. Samtidig var det greit med to dager på utstilling med vekkeklokke igjen, så en får snudd litt om på dårlige vaner. Det er ikke mange dagene med fri før jeg har seine kvelder, seinere enn vanlig enda jeg pleier å legge meg seint. Da blir klokka fort ni før en står opp dagen etter. Helt greit når en står opp klokka seks til vanlig.

tulipaner

Håper du har hatt en helt utrolig flott påske og gjort det du har hatt lyst til. Nå er det ikke mange ukene til alle fridagene i mai kikker inn, så bare å nyte framover...

tulipaner

5 kommentarer:

 1. Låter som du haft det jättetrevligt. Kul där också för din hund. Är inte så insatt men förstått att det är bra?

  SvarSlett
 2. Gratulerer med cert og flotte sløyfer! Det må jo være veldig gøy å få det for deg som driver med hund.
  Så flott at du har fått drivhuset opp igjen. Da kan du se frem til en spennende vår der.

  SvarSlett
 3. Look at those beautiful ribbons. You have a fabulous vacation. The tulips are most beautiful. Wow.

  Thank you for joining the Awww Mondays Blog Hop.

  Have a fabulous Awww Monday and week, Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

  SvarSlett
 4. Ett stort grattis till fina Bella för de fina resultaten och grattis till dig också :D Härliga tulpanbilder. Det är lite av ett lotteri när man köper tulpaner för man vet aldrig om de är fina mer än någon dag.

  SvarSlett
 5. Awww your dog looks so happy! All those ribbons! Wowee! And tulips are such beautiful flowers! Have a lovely day and a great week!

  SvarSlett

Legg igjen en liten hilsen, det hadde vært hyggelig...