torsdag 14. april 2022

Påskesysler

 leonberger

Halvveis i påsken, skjønt noen vil si at det er i dag påsken starter. Men jeg har snart hatt ei uke fri allerede, så for meg er påsken halvveis. 

leonberger

Dagene har gått så fort at jeg knapt rekker alt jeg har lyst til. Håper været holder seg så jeg rekker resten av planene også før påsken er over. I går var det ingen aktivitet annet enn tv titting og lesing. Patran kom og vi koset oss hele ettermiddagen og kvelden. Må passe på når hun har fri til å være her.

leonberger

I dag har jeg og Patran vært på Oslotur med Marius, mens Merethe var på jobb. Vi tok en skikkelig museumsrunde som ble avsluttet med pizza med Merethe etter jobb. Nå er jeg dumpet ned i sofaen til kvelds for å lade opp til turen i Ådal i morgen. 

golden retriever

Hundene storkoser seg med late morgner når jeg er hjemme fra jobb. Lang tur midt på dagen og kos på kveldene, man kan ikke ha det bedre. Jeg storkoser meg og nyter dagene. Måtte påsken vare helt til sommerferien.

golden retriever

Jeg har prøvd meg på litt lotionlaging på egenhånd, men fant ut at jeg manglet en ingrediens når jeg holdt på. Mikset til litt, men det ble ikke helt vellykket. Fargen ville liksom ikke helt blande seg, så spørs om fargestoff bare går til såper og ikke lotion.






1 kommentar:

  1. Vilka härliga bilder på de springande skönheterna :D Det låter skönt med några lugna dagar men jag ser fram emot att få se bilder även från lite mer aktiva dagar.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...