fredag 8. april 2022

Påskefredagferie

 Lurven

Endelig er det hælj, fræddan, påske og ikke minst ferie. Siste dag på jobb så avspaserte jeg siste timen siden det ble en time overtid i går. I dag har jeg sjekket litt på nettet og bestilt meg noen inredienser for å lage litt vidunderkrem og såper. 

pusekatt kattepus pus katt

Patran var prøvekanin på vidunderkremen jeg og Anne laget på onsdag. Den var virkelig bra. Så jeg skar av en bit og ga til mamma og pappa, så de får testet ut på sine bein også. Så år disse ingrediensene kommer så skal jeg lage meg noen selv også. Jeg fikk med meg 2 stykker som vi laget, så jeg har en stund.

pusekatt kattepus pus katt

Kattene har satt stor pris på å ha hatt besøk av Patran på dagtid denne uka. De er stort sett ute om natta nå, men de har funnet ut at det bare er å mjaue utenfor vinduet til Patran om natta så blir de sluppet inn. Om de ikke kommer inn, så må de sove litt på dagtid.

pusekatt kattepus pus katt

Lurven er så nysgjerrig så der er det ikke full snorking hele dagen om vi driver med noe i nærheten av han. Det kan jo være at han har litt lyst på kos om vi går forbi.

pusekatt kattepus pus katt

Med slike vrak av noen katter er det bare å ønske en stille, rolig og bedagelig helg... På feline friday kan du sjekke ut andre pusekatters fri dag, eller fredag... men katter har vel stort sett fri hver dag?

påskeliljer

Med disse påskeliljene tar jeg rett og slett en real påskeferie! Følg med videre for å sjekke ut påskeutskeielsene mine... Ja for du tror vel ikke at jeg skal sitte i sofaen og se på tv?


Oppned treet mitt står fult av gåsunger, så det har definitivt overlevd vinteren!


4 kommentarer:

  1. Cats are always free and they are always in charge. It's the way of cats. Beautiful cats.

    Enjoy your Easter time off. I know you will.

    Thank you for joining the Feline Friday Blog Hop.

    Have a purrfect Feline Friday and weekend Lillian. Scritches to all the furbabes. ♥

    SvarSlett
  2. Oh my gosh- such beautiful cats- and they obviously love being with you in the house! Have a lovely Easter- enjoy your time off!

    SvarSlett
  3. Vad kul att kunna ge bort hemmagjord kräm och tvålar. Dina föräldrar blir säkert nöjda.
    Katterna är så fina och de är väl värda lite vila när de har haft aktiva nätter.
    Jag ser fram emot alla bilder från dina utflykter under påskledigheten :D

    SvarSlett
  4. Ser ut som typiska katter och deras förmåga att vila nonchalant :) Påskliljor i kruka är en riktig påskblomma. Jag har tur och har några som blommar ute nu.

    Ha det gott! Carina

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...