lørdag 16. april 2022

Kjerringhaugen 400 moh

påskelunsj

I påsken har det blitt mye turmat. Så i år har jeg spist mer på tur enn jeg gjorde i hele fjor til sammen. Tur til Kjerringhaugen med tursjokolade og niste.

 leonberger golden retriever

Når man tror man har laget innlegget og finner ut at man kun har laget overskriften og tatt opp bilder, men trolig begynt på noe annet i mellomtiden. Ja så får det bli litt på etterskudd med innlegg da. Jeg kjenner at jeg har koset meg utrolig mye denne påsken, og da har liksom ikke blogging blitt det helt store. I alle fall ikke førsteprioritet. For når kvelden kommer har jeg vel seget litt ned foran tv'n og stupt i seng etterpå.

hjort

På mandag hadde jeg og Wenche Lill lunsj i det fri på toppen av Kjerringhaugen på Sokna. Vi parkerte ved Naurbarnehagen og gikk forbi hjortefarmen på vei oppover i lia. Vel optimistisk så la jeg i vei i joggesko. Men jammen var det endel snø i veien oppover fremdeles.

finsk spets leonberger golden retreiver

Virre setter pris på tur med jentene. Godt snøen var hard, så vi gikk nesten like lett oppå snøen som det hundene gjorde.

golden retriever leonberger finskspets

Snu er jo egentlig ikke noe alternativ når en har bestemt seg for å spise på toppen. 

kjerringhaugen

Rart med det, når man kommet opp på slike topper så åpner hele verden seg.

kjerringhaugen

Her er det bare å ta med pølser til grillen så kan du nyte med hele Sokna som utsikt. Norefjel og Bukollen er ennå dekket av snø, så dit kan det lønne seg å vente litt med å ta turen.

kjerringhaugen

Soknabruket har blitt ganske stort i omfang.

finsk spets leonberger golden retriever

Vi satt vel en times tid og nøt sola, det var litt trekk i lufta, men slett ikke kaldt. Litt småsvett etter turen oppover, men helt greit å sitte i genseren bare.


4 kommentarer:

  1. Every time I go to your blog, I will say your dogs look so happy. Nice "family members"!

    SvarSlett
  2. Åååh, vad härligt att få komma upp på en höjd och se ut över storslagna vyer :D Jag förstår att ni njöt där ni satt och vände näsorna mot solen. Snart har snön försvunnit nästan överallt så att det blir lättare att gå med lågskor och jag hoppas att jag kommer upp på något fjäll också i sommar.

    SvarSlett
  3. I like the last one. Nice family portrait. Somebody stack a feet to your photo I see. Very nice place for some bbq/picnic, fantastic vista. Wouldn´t wanna sweat for it though.

    SvarSlett
  4. Thanks for sharing your link at My Corner of the World this week!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...