onsdag 15. november 2023

Lazy days

 pus katt kattepus pusekatt

Ja det er litt late dager her for tiden. Det er ikke bare kattene som har late dager, jeg er lat jeg også. Men selv om jeg har en lat livsstil for tiden, så er jeg mer aktiv enn mange andre. Akkurat nå så er det ikke mye aktivitet etter jobb. Jeg og Lurven lurer oss til og med til en liten middagshvil. Nåja liten og liten... etterpå blir det litt tv og litt lesing på sengekanten. Denne uka har det virkelig vært tidlig kvelden her i forholde til det jeg pleier å legge meg.

pus katt kattepus pusekatt

Innimellom trenger man kanskje litt ekstra lading... Særlig når man sover litt dårlig om natta. Jeg sliter ikke med å sove, men jeg drømmer så mye. Jeg har vel nevnt tidligere at jeg er en "tema drømmer". Det er ikke samme drømmen, men drømmene handler om det samme. Temaet som er gjeldene nå om nettene er at noen jakter på meg. Jeg har vært på biljakt på jordet, jeg har prøvd å kjøre fra en håndfull russere som skøyt etter meg. Hyttet med nevne og skreik. Hva de ropte vet jeg ikke, for jeg kan ikke russisk. 

pus katt kattepus pusekatt

Drømmene er alltid fulle av detaljer og jeg husker veldig mye av dem flere dager etter. Jeg blir sliten når jeg holder på med disse nettene med "tema drømmer".  Om jeg leiter etter noe, eller om noen leiter etter meg, så våkner jeg sliten. Jeg våkner flere ganger om natta og gjerne en halvtimes tid før klokka ringer. Når jeg sovner igjen så er det som regel mer drømming i samme sjanger. Disse intense drømmene pleier å gi seg etter 3-4 netter, så nå har jeg vel bare igjen ei natt forhåpentligvis.

pus katt kattepus pusekatt

Jeg drømmer stort sett hver natt, men som regel er det ikke så intense, men de har varierende innhold. Jeg vet ikke helt om jeg kan karakterisere dem som mareritt, for jeg er aldri redd. Jeg er bare frustrert og oppgitt når jeg har disse drømmene. Hvorfor drømmer man egentlig, er det for å "rense hjernen" eller er det underbevisstheten som sorterer dagens inntrykk. Jeg er neimen ikke sikker, for jeg har ikke for vane å drive med hverken biljakter eller stikke av fra russere.

pus katt kattepus pusekatt

Jeg har tenkt tanken å skrive ned drømmene i ei bok, som enkelte anbefaler. Men jeg husker så mange detaljer, at skulle jeg skrive ned at det jeg husker, så ville jeg ikke sovne med en gang etterpå. For å få skrevet ned så må man ha på lys, og lang tid med lyset på om natta... ja da blir man våken. Resultatet vil bli det samme på morgenen. Trolig sliten da også. Med slike perioder om nettene, så trenger jeg dubben på ettermiddagen.

pus katt kattepus pusekatt

Håper å få igjen litt energi til helga, da kommer Merethe og Marius på besøk, jeg skal trolig være barnepike om Sofie er kvitt feberen sin. Så er det bare å lade opp. Jeg har ingen følelse av å bli sjuk, så da er det bare å fortsette som vanlig. I ettermiddag blir det ingen dubb på sofaen, da skal jeg til Sokna for å gå tur med Wenche Lill og Virre. Da er jeg nok på rett kjøl igjen, forhåpentligvis.

golden retriever

Nå er det allerede onsdag, så to dager til så er det jammen helg igjen. Jeg synes ukene går noe fryktelig raskt. Brått er det jul og juleferie. Jeg har ikke en eneste plan i juleferien. Jeg pleier å ha en viss formening om noe jeg skal prøve å få til, men i år er det ikke noen planer ennå. Jeg kunne tenke meg en tur til WinterWonderLand i Oslo. Ikke for å kjøpe noe, for der var det svindyrt sist jeg var der. Men for å få julestemningen. De er åpne helt til nyttårsaften, så det er jo en mulighet i romjula.

pus katt kattepus pusekatt

Kos deg og nyt uka, snart er det helg om det er den delen av uka du liker best. Jeg synes uka er helt grei også jeg... I dag har vi blindtest av julebrus etter jobb. 

pus katt kattepus pusekatt


10 kommentarer:

  1. Herlige bilder av kattene dine. Jeg sover elendig hele året, og drømmer aldri noe som jeg husker. Jeg sover så lett, og våkner av den minste lyd.

    SvarSlett
  2. I love lazy days and it's better if your furbabes are sharing them with you. So precious.

    Have a fabulous day and rest of the week, Lillian. Scritches to the furbabes. ♥

    SvarSlett
  3. So cute images of your fluffy friends!
    I wish you health. A fine week ahead! ❤️😘

    SvarSlett
  4. Fy, vad jobbigt med så intensiva drömmar som du vaknar av. Drömmer gör alla varje natt men jag kommer aldrig ihåg några av mina drömmar. Skönt att slippa dem. Jag har hört att vi på natten och genom drömmar bearbetar det vi varit med om men hur och varför vet jag inte. Jag har också hört att om man drömmer att man är jagad och kanske t o m fångad så betyder det att man gör sig av med någon slags börda. Tydligen ska det vara väldigt bra att i drömmen bli jagad av en björn. Jag vet inte om det stämmer men kanske är det inte helt fel.

    SvarSlett
  5. Lazy days are pretty popular here too especially since we retired and can help the kitties with the lazy times!

    SvarSlett
  6. Cozy kitties and doggie ~ sweet photos ~ thanks ~ Xo

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  7. Thanks for joining Angel Brian's Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  8. I have a lot of sleep issues, so I can definitely relate to feeling unrested. I hope your dreams calm down so you can get some better sleep soon!

    SvarSlett
  9. I hope you get to have some "lazy" days, days to just be instead of do.

    SvarSlett
  10. Your kitties are all so cute and so is your pup. :)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...