fredag 10. november 2023

Så var det frædda'n

 
Neida, jeg klarte å stå opp uten å snuble, men når man skal være litt gentil mot Hailey i går tidlig så datt jeg siste trappetrinnet i trappa. Jeg har bare lys på telefonen når jeg slukker for å dra på jobb. Så da lyser jeg for Hailey nedover trappa. Slipper jeg henne ut på verandaen så tar det vinter og votter for henne å komme seg til hundegården. Hun skal jo bare. Så når jeg snudde meg for å lyse da, så trodde jeg at jeg var nede hele trappa. Men nei da, det var et trinn til gitt. Jeg slapp å ligge langflat på golvet, men måtte ned i knestående og en hånd i veggen. Kunne vel egentlig blitt litt stygt om jeg ikke kun hadde igjen ett eneste trinn. Så da blir all fysisk aktivitet ansett som trening.

Jeg bestilte meg romaskin på nettet som skulle leveres på XXL i Hønefoss, den kom i går. Jeg tenkte at siden Ingrid jobber nesten vegg i vegg med dem, så kunne hun jo ta den med hjem. Jeg jobber helt på andre siden av byen og litt til. Jeg hadde tydeligvis glemt å si hva hun skulle plukke opp, sendte bare hentemeldingen jeg. Hun ble litt stor i øya når hun hadde innbilt seg at hun skulle plukke opp sko... Pakka var så stor at hun ikke fikk den i bilen, så da hadde ikke jeg fått den med meg heller. Men Ingrid er serviceminded. Kenneth ble rekvirert med Hilux, og pakka levert på døra... dog med en tørr kommentar om når jeg skulle slutte å handle ting som trengte lastebil for transport. 


Vi hadde førstehjelpskurs på jobben her om dagen, da var det endel "nytt" som slett ikke var logisk i hodet mitt. Så om det var vranglære eller om hun rett og slett ikke visste bedre er jeg litt usikker på. Når hun påstår at en skal bruke kaldt vann på brannskader rett fra springen. Ja for springvann blir aldri kaldere enn 20 grader. Eh mitt springvann blir det. Brønnvann blir iskaldt. Når en spruter rett på skadet hud har jeg lært tidligere at man ikke skal det. Da kan en sprute skaden større. Man skal sende brent område ned i bøtte eller balje. Motorsykkelister skal man nappe hjelmen av nå, tidligere skulle man la den være på. Men selve gullkornet var vel da hun kom til munn til munn veiledning. Om man ikke hadde maske tilgjengelig så var det like godt å bruke genseren som mellomlag. Ja for hverken blod eller annen guffe trenger gjennom vanlig stoff og inn i min munn???? Man bruker jo maske for å unngå smitte, det er endel sykdommer som smitter ved både dråpe og blod som jeg ikke vil ha. Da får heller andre dø om de ikke klarer seg med hjertekompresjon.

 

4 kommentarer:

  1. Huff, det var godt at du ikke ble mer skadet. Ja, brønnvann er iskaldt. En romaskin er stor ja...

    SvarSlett
  2. Då gick det betydligt bättre för dig än för mig när jag missade sista trappsteget för snart ett år sedan. Men nu är jag äntligen nästan bra i foten igen :D Tur att det inte blev värre för dig. Hahaha, jag skrattar gott åt det stora paketet och att hon trodde att det var ett mycket mindre paket som skulle hämtas :D Bra att det löste sig men du lär nog få höra om det här många gånger.

    SvarSlett
  3. You could have tried rowing your new machine home! The first aid course is a good thing, you just never know when you'll need that information, but hopefully never.

    SvarSlett
  4. The "Giggle Translate" function (and yes, I said "giggle" on purpose, a small chuckle or laugh, because so many of its translations are rather amusing) left me wondering exactly what happened. It sounds as if you miss the bottom step which can be very dangerous and I'm glad you were not hurt badly.

    If the teacher of the first aid course has not kept up on all the latest techniques, it can cause a problem.

    I hope you enjoy the rowing machine!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...