torsdag 16. november 2023

Julebrustest

 julebrustesting

I går var det julebrustesting på jobb. Personalforeningen har stadig nye ideer om hva som kan være gøy å dra igang. Og siste påfunnet var julebrussmaking. Ikke hadde de ligget på latsiden heller. De hadde handlet inn, ikke mindre enn femten forskjellige julebruser. Husker ikke helt navnet på potetgullet, men det var noe jule greier. Egentlig litt godt etter noen munnfuller, smakte liksom litt bringebærjulebrussak.

julebrustesting

Det var skikkelig seriøse saker, med både smak, lukt og utseende. De skulle ha oss til å tippe på produsent, men det droppet jeg glatt. Jeg fant egentlig ganske raskt ut at det er ikke mye god julebrus. Jeg visste egentlig fra før at julebrus ikke er min greie, ikke de røde i det minste. Det var flere av oss som ble overrasket over at flesteparten var røde. Brun er min favoritt.

julebrustesting

 Som du ser så var det ingen toppscoring hos meg hverken på det ene eller andre. 

julebrustesting

Jeg kan informere om at med så mange forskjellige smaker, som ikke kan karakterers som gode, så  ble magen litt småuggen. En halvt kvalmende følelse når vi skulle spise pølser og pomesfrites etterpå. Vi skulle gi terningkast og legge sammen de tre kriteriene. Så skulle hver sum fra alle legges sammen for å kåre en vinner.

julebrustesting

Vinneren ble den til Hamar og Lillehammer bryggeriet med sukker. På andre plass kom Oscar Syltes Rudolf og Nissen. På tredje plass kom den gode gamle Rød julebrus fra Grans bryggeri.




6 kommentarer:

  1. look interesting...
    love raspberry taste....

    SvarSlett
  2. Jag tycker om julmust, som jag tror är samma sak, men jag skulle inte vilja smaka så många olika efter varandra. Helt omöjligt att jämföra alla. Det skulle räcka med god och inte god. Du kämpade i alla fall på men det var trist att du mådde illa efteråt. Hoppas du fick i dig lite mat och att det kändes bättre efteråt.

    SvarSlett
  3. That looks like a fun bunch of tasting though!

    SvarSlett
  4. It can be fun to do taste tests.

    SvarSlett
  5. Dette er en ukjent verden for meg. Det er mange år siden jeg smakte brus av noe slag. Ikke en gang Cola blir kjøpt. Det er Fun light og denslags som blir kjøpt istedet, men jeg vet jo ikke om det er så sukkerfritt som de hevder :-)

    SvarSlett
  6. Julebrus har jeg ikke noe forhold til, for jeg drikker omtrent ikke brus i det hele tatt. Men det var helt sikkert en artig ting å gjøre på jobben. Når jeg var liten fantes det noe som het Donaldbrus. Den var rød og veldig god minnes jeg. Den kunne nok vært utgitt som julebrus også.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...