onsdag 22. november 2023

Sånn går no dagan

 leonberger golden retriever

Ja det er litt kos her om kveldene, det går i vedfyring og tv titting, leser litt bøker og ikke minst har jeg holdt på med adventskalenderen. Så nå er det luker fram til 17. desember i det minste. Jeg har noen planer i desember, så det blir vel noen normale innlegg også.

istapper

Det har blitt dårlig med bilder denne uka, fornå begynner det jo å bli rimelig mørkt innen jeg er hjemme fra jobb. Spørs om jeg får ta meg noen runder med fotoapparatet i helga. Patran kommer trolig en tur for opplading til neste eksamen. Så da får jeg leike litt restaurant og hotell virksomhet, så kanskje hun vil bli med på en liten tur ut.

istapper

Sofie er litt sliten etter å ha vært syk og ikke minst en begivenhetsrik helg, så jeg hentet henne  i barnehagen i dag. Jeg slutter en time før Ingrid på jobb, så da trenger hun jo ikke å ha lengre dager enn nødvendig. Jeg plukker henne opp i morgen også, så kan vi kose oss. I dag kjørte jeg henne hjem bare, for Kenneth hadde kommet hjem fra jobb.

istapper

På søndag kveld fant jeg ut at jeg trengte en klipp. Jeg hadde tenkt å klippe meg en god stund, men den pakka jeg klikket meg fram til på nettet ble vanvittig dyr. Så siden jeg bare har vært hos frisør 3 ganger i mitt liv, så brukte jeg heller pengene på en romaskin og klippet meg selv. Så nå er slitte tupper borte og jeg har kortere hår. På jobb har jeg og Vibecke begynt å tømme bomberommet, som har vært brukt til arkiv. Det trenger vi ikke å ha lenger, for de siste årene har vi scannet alle bilag til regnskapet. Første dagen kastet vi to tonn, estimert mengde som er igjen å kaste er tre tonn. Trenger ikke trene når en kommer hjem fra jobb da.

istapper


4 kommentarer:

  1. Flotte bilder av istappene. Ja, nå er det nesten mørkt kl.16.00 hvis det er overskyet. Ja, da får du mye trim på jobben.

    SvarSlett
  2. WOW, the ice looks amazing and I do hope little Sofie is feeling all better soon.

    SvarSlett
  3. Det var rejäla istappar du hittade. Fint att du kan hjälpa till med att hämta Sofie lite tidigare när hon inte är helt pigg. Då får du ju tillfälle till lite extra mys också :D Kan man klippa sig själv så är det så klart en bra besparing. Jag är totalt värdelös på att få till någonting tillräckligt bra så jag måste ta mig till en frisör. Men hon är bland de billigaste och ändå bra.

    SvarSlett
  4. The shorter days are hard on all of us, I think

    The pictures you do have are beautiful. I hope you are having a delightful weekend, especially after all that work.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...