torsdag 2. november 2023

Vinter'n kom tidlig i år

 vinterstemning

Om du trodde at vinteren forsvant herfra så tok du feil. Det var nesten bart, men så lavet snøen ned igjen. Vinteren kom jammen tidlig i år. Jeg var våken en gang i natt ved halv to tiden, da hørte jeg snøplogen på riksveien. Så når vekkeklokka ringte hadde jeg bange anelser om mengder med snø på gårdsplassen.

vinterstemning

Men det hadde ikke kommet rare greiene. Det viste seg at det ikke hadde kommet rare greiene når jeg kom hjem fra jobb i dag heller. Men når jeg var ute på tur med hundene på ettermiddagen, da lavet det ganske godt ned med store snøfiller.

vinterstemning

Så fort som det blir mørkt nå etter vi stilte klokka en time tilbake, så rekker man ikke spise når man kommer hjme fra jobb om man vil ha litt dagslys på tur.

vinterstemning

Denne uka har jeg vært på tur med flere stykker, så hundene har også fått litt forskjellig selskap. I morgen skal jeg hente Dua i barnehagen, så da blir det nok ikke noe tur. Da skal vi bare kose oss etter jobb.

vinterstemning

Jeg liker vinteren jeg, nå har jeg ikke tonnevis med grus på golvet utenfor soveromsdøra når jeg står opp. Nå har jeg derimot masse vann der, for snøen som Bella har dratt med seg inn på kveldsturen har smeltet.

vinterstemning

Jeg gikk langs jernbanen, men denne gangen kom det ikke noe tog. Det var egentlig like greit, for det hadde blitt skikkelig snøføyke på oss.

vinterstemning

Hele neste uke er det spådd varmegrader, så jeg får vel nyte snøen så lenge den varer.

vinterstemning

Godt en har klær som sømmer seg til været når man skal ut på tur. Snøen smeltet litt  og rant nedover fjeset, men så lenge det ikke er iskaldt så er det godt å være ute etter mange timer inne på jobb.

vinterstemning

Det begynte å skumre, men det har ikke noe å si. Jeg har alltid trivdes i mørket.

vinterstemning

Innen jeg gikk opp bakken hjemme var det blitt mørkt.




5 kommentarer:

  1. Her har det kommet nærmere 35 cm i to omganger med snø. Nå regner det. Usj... Jeg hater sånt ubestemmelig vær om vinteren. Jeg liker også vinteren så sant det forblir som vinter. Det er bra at du er godt kledd når du er på tur, og at du synes i mørket.

    SvarSlett
  2. WOW, that's a lot of snow, at least it would be for us. It is very pretty though!

    SvarSlett
  3. The snow looks lovely where it has not previously been trodden on or driven over. The dogs are enjoying it too.

    SvarSlett
  4. Vi får hoppas att snön stannar kvar både hos dig och mig nu när den ändå har kommit i så stora mängder. Härligt med vinter och att du slipper få in grus och lera är nog en stor bonus :D

    SvarSlett
  5. It looks like you had a good walk even in the snow, and that's a good thing. I hope you get lots of happy, snowy walks this winter, as well as many days of snuggling indoors if you want them.

    Thank you for joining Feline Friday!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...