fredag 2. februar 2024

Bestemorskills

 

Det er litt gøy, nei egentlig veldig gøy når det er flere som forteller meg at jeg er ei god bestemor. Da er det ikke så farlig om vi suser litt med vårt og koser oss med mye rart. Jeg er heldig som får lov å hente henne i barnehagen og plukke henne med meg hjem.


Hun spiser det meste, så jeg trenger ikke lage egen mat til henne. I dag var det skinnfri middagspølse og potetstappe som sto på menyen. Sist hun spiste middag hos meg så var det brødskive, tomatbønner, stekt egg og bacon. Bacon var ingen høydare, men alt det andre gikk ned på høykant.


Med slike bestemorskills så slipper man unna med å servere litt dessert etter middagen. Noen flass med potetgull setter Sofie pris på.


Det er ikke potetgull hver gang, noen ganger er det yoghurt. Med gode bestemorskills så kommer en unna med det meste. Det er ikke fri flyt eller mengder. Men en liten håndfull.


I natt fikk jeg ha henne på overnattingsbesøk, og da koser vi oss glugg ihjel omtrent. Når jeg plukker henne opp i barnehagen så lyser hun opp og kommer valsende for å bli med. Så det er ikke bare jeg som setter pris på hennes selskap, hun setter også pris på mitt selskap.


Takk for at dere setter pris på bestemorskillsene mine. 

6 kommentarer:

  1. Der ser ut som dere har det så hyggelig :)

    SvarSlett
  2. I know you both will have a great time. Boy, she sure is growing up so fast!

    SvarSlett
  3. Alla behöver bekräftelse och uppskattning och det framgår tydligt att du och Sofie har det kul och fint ihop :D Jättefina bilder. Vilken koncentration när hon ska få tag i godsakerna :D

    SvarSlett
  4. It's a joy when the older and younger generations can spend time enjoying one another's company.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...