torsdag 22. februar 2024

Vårfølelse

tulipaner

            Tulipaner gir meg vårfølelse. I går var jeg innom butikken etter jobb og kjøpte med meg en bukett tulipaner. Det frisker opp i stua med en bukett med avskårne blomster gjennom vinteren. Og neste uke eller så så er det vår etter kalenderen.

tulipaner

Jeg har ikke hatt særlig med blomster i vinter, i forhold til tidligere år. Så da er det kanskje på tide å starte da. Jeg plukket opp Sofie etter jobb i går. Vi var både på butikken og i fjøset, før vi spiste middag og laupa en tur bort til mamma og pappa. Dit kom Kenneth og Ingrid etterhvert også.

tulipaner

Jeg har hatt hvite gardiner ute på snora noen dager, bunadskjorta har også hengt der for å bli skikkelig hvit igjen. Det er ingenting som vårsola for å få litt gushegrå ting hvite igjen. Jeg tok de inn igjen i går kveld, da det var spådd regnvær både i dag og i morgen. De så rimelig hvite ut, så de kan kanskje henges rett i skapet igjen når de er tørre.

tulipaner

I går kom jeg over en flott side på nettet som hadde tips om hvordan du kan ta flotte blomsterbilder. Love that image,  Alt var ikke nytt for meg, men om du vil vise fram blomstene og hagen din på en flott måte, er det kjekt å titte gjennom.

tulipaner

Noen kvelder sitter jeg og klikker fra en lenke til den andre på nettet og vips så har jeg lært endel, fått noen tips og brått har jeg sett utrolig mange flotte bilder. Tidligere i uka var det noen som sa til meg at blogg det leste hun ikke, nei slikt tankeløst vås var det ikke noe vits i å bruke tid på. Nei, det er nå stor forskjell på blogger da, tenkte jeg. Du kan lære mye og se endel som du kunne tenke deg å prøve selv. Det har vel kanskje noe med at jeg holder på med hund, da veit du at du aldri blir utlært.

tulipaner

Man hører utrolig mye rart når man snakker med folk. Særlig fra de som elsker å snakke om seg selv og sitt og tror de er bitte litt verdensmestere. Og du verden hvor flink jeg har blitt til å jatte med og si bare ha og ja. Med årene har jeg lært hvilke som ikke er mottakelige for hverken råd eller tanker om temaer jeg kan rimelig mye om, temaer som jeg har lang erfaring med. Nå tenker jeg bare : "Deres tap"

tulipaner

Noe annet som skaper vårstemning er egg. Egg er noe som hører med til påsken og påsken er rett rundt hjørnet. I lunsjen på tirsdag laget jeg tomatsuppe på jobben. Det er en god del som har lunsj på jobb, det er varmmat en dag i uka. Men det frister ikke meg, selv ikke da jeg lager maten selv. Jeg og en håndfull andre sitter med nista vår og trives veldig godt med det.

egg

Når man har tomatsuppe må man ha mye egg og mye pasta. Jeg hadde hatt en dæsj krydder i for å få litt smak i den. Men for å være helt ærlig, tomatsuppe er ikke godt. Jeg har liten sans for supper uansett. Men denne suppa lukter ikke godt engang.

porshe

Når tre middelaldrende menn stavrer seg ut av en Porsche 911 med et personlig skilt, som etter litt googling viste seg å bety hai på spansk... ja hva tenker du da? Jeg tenker midtlivskrise lang vei. 


I går kveld tok jeg med meg Dua hjem hit for å bade i badekaret og ta på pysj før hun skulle hjem igjen. Hun er så flink til å pusse tenner og begynte å bli rimelig sliten før foreldrene dukket opp for å putte henne i seng. Det hadde jo skjedd mye for en liten hjerne iløpet av dagen i dag. 


6 kommentarer:

  1. Tulpaner är vackra vårtecken men jag kommer mig aldrig för att köpa några. Då är det ju bra att jag har bloggvänner som låter mig titta på de fina tulpaner de har köpt :D
    Jag gör aldrig soppa åt mig själv och ärligt talat tycker jag att de soppor som är goda liknar mer sås och det är lite trist att bara äta sås utan något annat. Men med en färsbiff och potatis till skulle jag gärna äta en trattkantarellsoppa :D
    Vilken härlig bild på Sofie.

    SvarSlett
  2. Tulipaner er så vakre nå ja, men jeg synes de varer så kort tid. Da kjøper jeg heller orkidéer, for de varer veldig lenge. Jeg ser på de som en bukett med røtter, og siden jeg har dilla på de kjøper jeg aldri avskårne. Jeg elsket å lage betasuppe. Tomatsuppe likte jeg før, men ikke nå. Nydelig tannpuss bilde!

    SvarSlett
  3. Tulipaner er så vakre nå ja, men jeg synes de varer så kort tid. Da kjøper jeg heller orkidéer, for de varer veldig lenge. Jeg ser på de som en bukett med røtter, og siden jeg har dilla på de kjøper jeg aldri avskårne. Jeg elsket å lage betasuppe. Tomatsuppe likte jeg før, men ikke nå. Nydelig tannpuss bilde!

    SvarSlett
  4. Those tulips sure are pretty and so is sweet Sofie!

    SvarSlett
  5. Ms. G just planted her tulips this past week.

    I'm glad your granddaughter likes to brush her teeth, some children resist and it's not good for their oral health.

    I will try to check the link you put up and see what I can learn about taking flower photos.

    SvarSlett
  6. Those tulips are such a cheerful sight! 🌷🌷🌷
    Sofie looks adorable!

    Hugs and blessings, Lillian

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...