søndag 18. februar 2024

Revy fra Kryllingkrutt

 hensmoen

Det har vært ei aktiv helg som startet rett etter jobb på fredag. Det var ikke mange på jobb på fredag, de ble lettere skremt av været. Jeg våknet til 20 cm nysnø med et skall av is på toppen. Når det regner i -1 så blir det svinglatt. Jeg berget meg vel mest med at de ikke hadde brøytet nevneverdig godt på riksveien, så det vare litt sørpe å kjøre på enn polert asfalt.

Sole Gjestegård

Jeg var bare innom en liten tur hjemme før jeg dro til Wenche Lill, så vi hadde en bil oppover til Noresund. Bjørn Øyvind og Ragnhild ble også med for å spise før revyen til Kryllingkrutt. I år skulle alt foregå på Sole Gjestegård i motsetning til tidligere revyer som har vært i gymsalen på Krøderen.

dekket bord

Jeg hadde fikset bord til oss, så vi kunne spise varm buffe før revyen. Maten var knallgod og det var bare å nyte god karamellpudding til dessert.

middag

Tallerken min så vel ut som tallerkener stort sett ender opp med å se ut når du skal rundt buffebordet og tallerken ikke er stor nok. Kom ikke her å si at du aldri har hatt det "problemet"

utsikt

Mens vi spiste maten og nøt solnedgangen på andre siden av Krøderfjorden. Hyggelig prat og hyggelig selskap da blir det en bra kveld.

kryllingkrutt revy

Etter å ha vært på veldig mange av de tidligere revyene så var forventingene store til fredagens forestilling. Bygderevy er nødt til å være bra trodde jeg. De har vært knallbra tidligere. Ja du har en anelse om hva som kommer nå...

kryllingkrutt revy

For å være ærlig var revyen rimelig elendig. En revy i Krødsherad med Kryllinger som snakker i overkant bokmål, nei det er ikke bra. De få numrene som var på dialekt var veldig bra. De holdt den gode gamle standarden. Men det var alt for mye blond og deilig aktører som snakket rein Oslos beste vestkant. Jeg synes også de kunne kuttet ned på antallet snutter og laget lengre sketsjer som var på dialekt.

kryllingkrutt revy

Men det er vel sånn med de yngre, de kan vel ikke sin egen dialekt engang. Så er det denne retningen denne revyen skal ta på neste forestilling... nei da har jeg nok sett min siste Kryllingkruttrevy.



6 kommentarer:

  1. Maten så deilig ut. Det er lett å la seg friste ja.

    SvarSlett
  2. I agree, the food does look terrific and you can eat and ignore that bad revue!

    SvarSlett
  3. Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh your plate looks absolutely delicious.
    A bad venue.. for a performance is so annoying especially acoustically.
    Hugs Cecilia

    SvarSlett
  4. I'm glad the evening was not a total disaster with such a good meal.

    SvarSlett
  5. Hahaha, ja sådana talrikar har jag haft ett antal av vid olika bufféer :D Men din hade i alla fall massor av grönsaker också. Det brukade jag glömma bort. Nu är det länge sedan jag åt buffé men jag minns hur ögonen ville ha mycket mer än magen orkade :D
    Synd att revyn inte levde upp till förväntningarna. Jag gillar också dialekter och här i Jämtland är dialekten som ett eget språk. Ja, det kanske du minns från när jag gick en Jamskakurs. Tyvärr försvinner dialekterna mer och mer men kanske finns det ett spirande intresse från yngre generationer nu. Jag hoppas det.

    SvarSlett
  6. Synd revyen ble en skuffende opplevelse for deg. Mat og utsikt så fantastisk ut! :-)

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...