lørdag 24. februar 2024

X-faktor


 X-faktor er vel noe de fleste har kjennskap til. I alle fall har de fleste hørt begrepet X-faktor. Det betyr noe udefinerbart, men vesentlig element i noe. Eller en ukjent faktor som kan være utslagsgivende forskjell på to sammenlignbare størrelser. I dag er jeg og Patran for å hente min nye x-faktor. Siste dag med mamma og den siste broren. Tredje mann på bildet ble hentet i går.


Trude har laget et flott utstillingsbånd til henne, så det er forhekset med dommerstøv. Om vi ikke gjør reint bord framover så er i det minste terminlista sjekket for å se etter valpeshow i mai og utover. Kanskje jeg får se noen søsken eller andre slektninger i løpet av året.


Det er bare å følge med framover, for det blir nok et bilde eller to av henne når vi skal teste ut hverdagen. Varga skal være med meg på jobb i starten. Der er det både spansk vannhund, lagotto, engelsk setter, jack russel terrjer og Pelle puddel som er en måned eldre enn henne. Jeg har mange venninner med hunder, så hun får hilse på både finsk spets, elghund og labradorer. Med mine leonberger, goldenretriever og tre katter så er mye grunnleggende dekket de første par månedene. 


3 kommentarer:

  1. Det ska bli så spännande att få följa era dagar tillsammans :D Både Bella och Hailey är så fina och mysiga så Varga kommer att hamna i gott sällskap. Säkert blir hon noga kontrollerad av kattkompisarna också.

    SvarSlett
  2. I hope you all have a safe trip home and that the new pup settles in nicely.

    SvarSlett
  3. Oh, hooray! I'm so glad for you and pray you all have a great life together.

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...