mandag 5. februar 2024

Ett nystan av garn

 strikking garn garnnøste

En gang i tiden syntes jeg det var gøy å strikke. Jeg har strikket meg noen gensere og flere hundegensere, når jeg hadde Ronja. Tenkte jeg skulle strikke opp litt restegarn en kveld og gikk for rosa tykt garn og tykke pinner.

strikking garn garnnøste

Fordelen med tykt garn og tykke pinner er at man ser resultater veldig raskt. Planen var sokker til Sofie. Alt som er smått går veldig raskt og man blir fort ferdig. Ulempen med sokker er at de må være to like. For sokker må være helt like. Akkurat like store, like lange, like breie. Ja helt like.

strikking garn garnnøste

Begynte så kjønt på helen og syntes det ble ganske brukbart. Men etterhvert som jeg kom lenger, jo større ble sokken. Etterhvert så ble den så stor at det ikke var Sofie som var første tanken når du så den.

strikking garn garnnøste

Sokken endte opp som veldig mange påbegynte prosjekter før denne sokken. 


4 kommentarer:

  1. Jeg kjenner til det dessverre. Jeg var ikke tall på hvor mange påbegynte prosjekter som aldri ble ferdige.

    SvarSlett
  2. Knitting goes that way sometimes. It's not easy to knit for those little hands and feet.

    SvarSlett
  3. Ja, så kan det bli när man full av energi startar något och sedan blir lite besviken när resultatet inte blir som det var tänkt. Vad synd, för jag tror att Sofie skulle ha blivit glad. Kanske kan du sy ihop den påbörjade, stoppa bommul i och göra något slags gosedjur av :D

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...