onsdag 14. februar 2024

Njuter

 pus katt kattepus pusekatt

Ja helt klart, jeg nyyyyyyter, jeg er en livsnyter. Jeg har ikke alltid vært det, men har blitt det. Selvsentrert og egoistisk, bare å nyte. Jeg bor aleine og ungene har flyttet ut, da er det bare meg å tenke på da. Bare meg og dyra. Det er ikke bare bare det.


Jeg har en side på internett som jeg kan åpne en lykkekake, sånn kinesisk sak vet du som det er et visdomsord inni. Jeg slipper å spise kaka, bare få noe glupt å tygge på etterpå. Her er dagens kake åpnet. Klikk HER for å se hva din lykkekake blir.

vinterstemning volvo v60

Jeg har ferdig oppvarmet bil når jeg skal til jobb og hjem fra jobb. Hjem fra jobb hender det at jeg må koste av litt snø, men på morgenen er den snøfri. Da står den i garasje. Jeg nyter å sette meg på et varmt sete og holde i et varmt ratt. 

volvo v60

Jeg nyter å kunne plukke med meg Dua mi i barnehagen til tider. Det gjorde jeg i dag, så kanskje det blir noen bilder av henne i morgen. Rart det der... Jeg koser meg med å knipse bilder, og når hun er i nærheten så blir det vipps noen bilder av henne også.

hakkespett flaggspett

Utenfor mitt vindu på jobben er det en flaggspett som er riktig så iherdig gjennom dagen. Den er der i flere timer så si hver eneste dag. Det hender jeg blir sittende å se på den. Den flyr mellom furutrærne på andre siden av veien og setter seg i lysstolpen på denne siden av veien. Hakker og hakker før den flyr for å finne seg ei annen kongle.

furu i solskinn

Hr Yr hadde lovet solskinn, men det varte ikke veldig lenge i går. På ettermiddagen startet det jammen å snø igjen. Det hadde kommet ganske mye snø gjennom natta også, så nå er det skikkelig vinterstemning igjen.

flaggspett hakkespett

Med planer både fredag og lørdag, så skal nok denne helga være over nesten før den har startet. Litt løselige planer på søndag, de er litt mer væravhengig. 

bygdarundt

Om turen i går ettermiddag var en nytelse var vel noe man kunne diskutere. Blystadrunden var ikke brøytet og det var forholdsvis tungt å gå. Jeg må si jeg ble litt etter, men ikke så mye. Raskt å glemme et lite handicap når en skravler på inn og utpust om siste ukas hendelser. Sånne regnskapsarbeidere har aktive liv serru. Litt tv får vi med oss, litt unger prates om og ellers det som måtte dukke opp.

bjørk vinterprakt

Alle kråkene i bjørkene kom ikke fram, men det er godt å kunne gå tur etter jobb når det er lyst fremdeles. Vi nøt temperaturen også, passe kaldt på runden. Labbene til Hailey kladdet litt der det ikke var brøyta, men ellers holdt hun fin fart. 

blystadrunden golden retriever leonberger

Det er bare å slå fast... jeg nyter livet...


Lykke til, det er jo valentinedag i dag

8 kommentarer:

  1. Ja, det ble påfyll av snø her også. Denne vinteren ser ut til å bli lang. Å sette seg i oppvarmet bil er ren luksus om vinteren, og varmt ratt er også deilig. Flott flaggspett.

    SvarSlett
  2. Happy Valentine's Day! Stay warm and cozy.

    SvarSlett
  3. A heated car must really feel great in the winter!

    SvarSlett
  4. Happy Valentine's Day. Love the beautiful, snowy pictures!

    SvarSlett
  5. Jag är också en livsnjutare som bara har mig själv att ta hänsyn till. Inte ens en hund eller en katt kräver något av mig :D Det kan jag i och för sig sakna men i stort sett är det ganska skönt. Härlig vinter i dina bilder och vad trevligt att ha en hackspett att titta på utanför fönstret. Hoppas revbenet läker fint och att du snart kan röra dig som vanligt.

    SvarSlett
  6. Beautiful wintry scene photos ~ awesome woodpecker photos too and how awesome you can see from your work window ~ Wow! ~ This time of year weather impacts our plans for sure ~ tests my patience too ~ lol ~ Happy Weekend to you ~ hugs,

    Wishing you good health, laughter and love in your days,
    A ShutterBug Explores,
    aka (A Creative Harbor)

    SvarSlett
  7. Thanks for joining Angel Brian's Thankful Thursday Blog Hop!

    SvarSlett
  8. I do hope you had a wonderful Valentine's Day!

    SvarSlett

Nyt hver dag, den kommer ikke tilbake. Legg igjen en liten hilsen, så ser jeg at du har vært innom...